ZA NAPOTNICE - Šenčur: 04 236 55 50ZA NAPOTNICE - Nova Gorica: 08 205 40 66

AKNE

Akne so vnetno stanje kože, s katerim se spopadajo ljudje vseh starosti po celem svetu, ne glede na barvo kože in spol.
akne
TRAJANJE POSEGA
20 - 60 min
akne
ČAS OKREVANJA
/
akne
ODSOTNOST Z DELA
ni potrebna

Kaj so akne?

Akne so vnetno stanje kože, s katerim se spopadajo ljudje vseh starosti po celem svetu, ne glede na barvo kože in spol. Z različnimi metodami, kremami, nasveti, dietami skušajo težave omiliti in se jih znebiti.

Nastanek akne je povezan z bakterijo Propionibacterium acnes, ki se nahaja v žlezi. Odmrle kožne celice in odvečna maščoba v žlezah ustvarjajo popolno okolje za razcvet in rast teh bakterij. Ko se bakterija naseli, se zaradi povečanega proizvajanja maščobe lažje razmnožuje, kar povzroča vnetja in draženje. Zato je večina mozoljev in aken rdečih in otečenih.

O posegu

Nega aknaste problematične kože je prilagojena glede na tip in trenutno stanje kože. Izvaja se ekspresija komedomov v kombinaciji uporabe diamantnega ali kemičnega pilinga.

Okrevanje po kemičnem pilingu

Obvezna je dodatna specialna nega doma. V primeru napredovanega stanja kuperoze (rozacea) je potrebna dermatološka obravnava. Vzporedno s terapijo se izvajajo primerne nege, ves čas pa je pacient pod nadzorom in je voden z navodili za domačo nego.

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiramo, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form