PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

ABDOMINOPLASTIKA

Abderoplastika oz. abdominoplastika je operativni poseg odstranitve odvečne kože in maščevja iz trebuha. V nekaterih primerih za boljši rezultat abdominoplastiko kombiniramo z liposukcijo.
abdominoplastika trajanje posega
TRAJANJE POSEGA
120 min
abdominoplastika anestezija
ANESTEZIJA
splošna anestezija
abdominoplastika hospitalizacija
HOSPITALIZACIJA
1
dan
abdominoplastika čas okrevanja
ČAS OKREVANJA
14 dni
abdominoplastika odstranitev šivov
ODSTRANITEV ŠIVOV
10 - 14 dni
abdominoplastika odsotnost z dela
ODSOTNOST Z DELA
10 - 14 dni

Ko kljub dieti in telesni vadbi ne morete doseči ravnega trebuha oz. linije, ki ste jo pričakovali, si lahko raven trebuh povrnete s pomočjo abdominoplastike. Ta poseg sicer ni orodje za hujšanje, vendar pa lahko z njegovo pomočjo odstranite odvečno kožo, ki je ostala zaradi hujšanja,  s posegom lahko zategnemo mišice, ki so se preveč raztegnile in vam omogočimo lepo obliko trebuha. Dr. Fabjan in njegova ekipa so strokovnjaki za oblikovanje telesa, ki so ustvarili 4- dimenzionalni poseg za popolno pomladitev vašega trebuha.

Koristi posega

Posledice hujšanja so lahko  ohlapna koža in raztegnjene mišice.  Preveč ohlapna koža ali slaba elastičnost lahko preprečijo,da bi dosegli želeno obliko in uživali v  prednostih izgube teže. Mišice lahko postanejo tako raztegnjene, da ne glede na količino vadbe ne morejo biti več enako prožne. Nekatera območja maščobe se preprosto ne odzivajo na telovadbo ne glede na to, kako zdrav je vaš življenjski slog.

Abdominoplastika ni nadomestilo za zdrav življenjski slog, lahko pa popravi probleme nad katerimi nimate več kontrole:

 • Odstranitev trdovratne maščobe
 • Odstranitev odvečne maščobe
 • Zategnitev mišic

Rezultati posega so:

 • Lep trebuh
 • Definiran pas
 • Raven trebuh

CENA ABDOMINOPLASTIKE

od 3.000 € ali 83 € mesečno na 36 obrokov 

Cena posega vključuje:

 • individualni pregled in posvet, 
 • operativni poseg,
 • uporabo najboljših materialov,
 • anestezijo,
 • pooperativni pregled.

Kandidati za abdominoplastiko

Abdominoplastika je velik kirurški poseg, ki ni za vsakogar.  Ustrezni kandidati pa lahko z njeno pomočjo dosežejo dramatične rezultate, ki lahko pomagajo tudi pri izboljšanju samozavesti. Najprimernejši kandidati sodijo v eno izmed spodnjih kategorij:

 • posamezniki, ki so izgubili veliko kilogramov,
 • posamezniki, ki so izgubili elastičnost kože ali tonus mišic zaradi staranja.


Po masivni izgubi teže je veliko ljudi razočaranih zaradi odvečne kože, raztegnjene mišice pa se ne povrnejo več nazaj. Abdominoplastika vam lahko pomaga zaključiti težko delo, saj si z njo lahko dokončno oblikujete svoje telo. Tako boste imeli telo, ki si ga zaslužite.

Najprimernejši so kandidati, ki imajo na splošno dobro zdravje, imajo močne trebušne mišice in so imeli stabilno težo najmanj eno leto.

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiramo, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form