GINEKOMASTIJA -ZMANJŠANJE MOŠKIH PRSI

Ginekomastija je stanje preveč razvitih ali povečanih prsi pri moških, ki se lahko pojavijo v vsaki starosti. Povečane prsi so lahko posledica hormonskih sprememb, dednosti, debelosti ali uporabe določenih zdravil.
ginekologija trajanje posega
TRAJANJE POSEGA
60 - 90 min
ginekomastija anestezija
ANESTEZIJA
splošna anestezija
ginekomastija hospitalizacija
HOSPITALIZACIJA
dnevna bolnišnična
ginekomastija čas okrevanja
ČAS OKREVANJA
10 - 14 dni
ginekomastija odstranitev šivov
ODSTRANITEV ŠIVOV
7 - 10 dni
ginekomastija odsotnost z dela
ODSOTNOST Z DELA
10 - 14 dni

Povečane prsi pri moških so lahko posledica izgube teže ali staranja. Zaradi dodatnega maščobnega tkiva okoli bradavice vaše prsi izgledajo večje. S pomočjo posega redukcije prsi lahko odstranimo odvečno maščobo in povešeno kožo. Tako lahko pridobite telo na katerega boste ponosni.  

Ginekomastija je stanje preveč razvitih ali razširjenih prsi pri moških. Ta se lahko pojavi pri katerikoli starosti. Ginekomastija je lahko posledica hormonskih sprememb, dednosti, debelosti, ali pa je posledica jemanja zdravil. Ginekomastija lahko povzroči čustveno nelagodje in oslabi samozavest moškega. Nekateri moški se lahko celo izogibajo nekaterim fizičnim aktivnosti in intimnosti, da skrijejo svoje stanje.

Ginekomastija značilnosti:

  • presežek lokalizirane maščobe,
  • presežek žleznega tkiva,
  • zategovanje mišic,
  • včasih odvečna koža na prsih,
  • prisotnost povečane ene dojke ali obeh dojk.

INFORMATIVNA CENA GINEKOMASTIJE

od 2.000 € ali 56 € mesečno na 36 obrokov 

Cena posega vključuje:

  • individualni pregled in posvet,
  • operativni poseg,
  • uporabo najboljših materialov,
  • anestezijo,
  • pooperativni pregled.

Stranski učinki, tveganja in zapleti zmanjšanja prsi

Kirurški poseg odstranitve prsi izvajajo naši izkušeni kirurgi in pod anestezijo. Vendar, kot je značilno za katerikoli poseg so tudi pri redukciji prsi možni zapleti, čeprav so redki. Te natančno razložimo predno se odločite za poseg zmanjšanja prsi. Naš koordinator vam bo dal brošuro o posegu na prvem obisku.

Okrevanje po posegu

Nekaj dni po operaciji zmanjšanja prsi boste čutili nelagodnost in bolečino na področju posega. Ne skrbite predpisali vam bomo nekaj proti bolečinam. V nekaterih primerih lahko bolečina traja nekaj tednov po operaciji. To je zelo redko, čeprav so nekateri pacienti doživeli hude bolečine.

Dali vam bomo jasna in praktična navodila o tem, kako skrbeti za vaše prsi in številko na katero lahko pokličete, če boste imeli kakršnekoli skrbi. Po operaciji vas bomo prosili, da se še večkrat oglasite pri nas na pregledu, da lahko vidimo, kako okrevate.

PRIJAVITE SE NA POSVET S KIRURGOM

Izpolnite svoje podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali ter z vami poiskali najboljši termin za vaš poseg pri kirurgu. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form