PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

Kirurško odstranjevanje kožnih in podkožnih sprememb

Odstranitev kožnih sprememb brez brazgotin.
odstranitev znamenja
TRAJANJE POSEGA
5 - 10 min
odstranitev znamenja
ANESTEZIJA
splošna/lokalna anestezija
odstranitev znamenja
HOSPITALIZACIJA
dnevna bolnišnična
odstranitev znamenja
ČAS OKREVANJA
/
odstranitev znamenja
ODSOTNOST Z DELA
ni potrebna

Operativni poseg, s katerim s pomočjo laserja odstranimo kožne izrastke, kot so poroženevajoče, pecljate, ploščate, bradavičaste tvorbe kože, kjerkoli na telesu, okončinah in glavi. Omenjenih tvorb ni potrebno izrezati v globino, odstranimo jih površinsko, zato ni potrebno šivanje ran. Vidnih posledic skoraj ni, koža na mestu odstranitve lahko ostane le nekoliko svetlejša.

O posegu

Kožne tvorbe in pigmentna znamenja lahko odstranimo v katerem koli starostnem obdobju. Preventivno odstranitev pigmentnih znamenj priporočamo pri opaznih spremembah velikosti, barve, oblike, debeline (dvig nad nivo kože); ter tistih znamenj, ki so na mestih stalnega draženja (robovi spodnjega perila, obutve, nakita ...). Gre za poseg, pri katerem kožne spremembe, ki so nevarne ali moteče, odstranimo z izrezanjem. Poseg traja le nekaj minut.

PRIJAVITE SE NA POSVET S KIRURGOM

Izpolnite svoje podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali ter z vami poiskali najboljši termin za vaš poseg pri kirurgu. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form