PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

UROLOGIJA in genitalna kirurgija

  • Obrezovanje penisa (cirkumcizija): je kirurška odstranitev prepucije penisa, kože, kipokriva glavo penisa. Gre za poseg, ki vam omogoča, da odpravite številnetežave, kot so ponavljajoče se infekcije spolovila ali sečnega trakta in bolečespolne odnose.
  • Re-cirkumcizija; Ponovna cirkumcizija:operacija, ki jo izvajamo na željo bolnika v primeru neustreznega izgleda pooperacije cirkumcizije (asimetrija, odvečna koža, nesprejemljiva brazgotina,ipd.)
  • Peyronijeva bolezen: je ukrivljenost penisa, ki povzroči deformacijo vaše penisa v erekciji, kar lahko otežuje alicelo prepreči spolni odnos. S korekcijo pomagajo pri izravnavi spolovila,ohranitvi dolžine spolovila in vzpostavitvi ustrezne trdnosti, kar omogoča zadovoljivpenetrativni spolni odnos.
  • Kirurška vstavitev testikularne proteze: je kirurški postopek, s katerim se v mošnjo zaradi odsotnosti testisa vstavitestikularna proteza.
  • Izrezanje spermatokele: je prerez kratke kože frenuluma napenisu, ki omejuje gibanje prepucija in lahko povzroča številne težave
  • Prerez frenuluma (frenulotomija): je prerez kratke kože frenuluma na penisu, kiomejuje gibanje prepucija in lahko povzroča številne težave. Prerez frenuluma (frenulotomija) vam priporočamo, čese ob kratkem frenulumu soočate s težavami, kot so bolečina ali zatrganje kožeob omejeni gibljivosti prepucija in boleči spolni odnosi.
  • Izrezanje hidrokele (vodene kile): je akumulacija serumske tekočine v okolici testisa. Kirurško zdravljenje jeindicirano v primeru, da se poveča, se pojavijo težave zaradi prevelikevelikosti in vas začne ovirati pri vsakdanjih opravilih. Lahko tudi v primerulokalnega vnetja ali po poškodbi.
  • Redukcija skrotuma: je odstranitev odvečne kože mošnje, ki povzroča težave pri higieni, ponavljajoča se vnetjakože, nelagodje pri hoji, športnih aktivnostih in drugih opravilih ter prinošenju tesnih oblačil.

Strokovnjak, ki mu lahko zaupate

Urologija, Miloš Petrović spec. urolog

Miloš Petrovič, dr. med., specil. urolog

Študij medicine je opravil na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Urologijo je specializiral v Ljubljani. Področji delovanja sta urologija in urogenitalna rekonstruktivna kirurgija.

Na svoji profesionalni poti se je izobraževal in pridobival izkušnje v številnih priznanih centrih v Evropi in širše. Več let je sodeloval s kliničnim centrom Cattinara v Trstu, kjer je sodeloval na področju rekonstruktivne kirurgije genitalij, sečnice in na področju spremembe spola. Njegovo strokovno delo je objavljeno v tuji literaturi.

Aktivno sodeluje s svetovno priznanim centrom za genitalno rekonstrukcijo v Beogradu.

Je član Združenja urologov Slovenije, Slovenske sekcije za spolno medicino (SSSM) in član interdisciplinarnega konzilija za potrditev spolne identitete Slovenije

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM, SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiram, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form