UROLOGIJA in genitalna kirurgija

Obrezovanje penisa (cirkumcizija): je kirurška odstranitev prepucije penisa, kože, ki pokriva glavo penisa. Gre za poseg, ki vam omogoča, da odpravite številne težave, kot so ponavljajoče se infekcije spolovila ali sečnega trakta in boleče spolne odnose.

Izrezanje spermatokele: je operativni poseg, kjer se odstrani cisto v predelu obmodka testisa, ki je napolnjena s tekočino in lahko vsebuje spermije. Običajno se jo odstrani, ko postane tako velika, da vas začne ovirati pri vsakodnevnih opravilih, se pojavljajo vnetja v modih ali obmodku, imate lokalne bolečine ali v primeru poškodbe.

Izrezanje hidrokele (vodene kile): je akumulacija serumske tekočine v okolici testisa. Kirurško zdravljenje je indicirano v primeru, da se poveča, se pojavijo težave zaradi prevelike velikosti in vas začne ovirati pri vsakdanjih opravilih. Lahko tudi v primeru lokalnega vnetja ali po poškodbi.

Prerezanje frenuluma (frenulotomija): je prerez kratke kože frenuluma na penisu, ki omejuje gibanje prepucija in lahko povzroča številne težave.

Redukcija skrotuma: je odstranitev odvečne kože mošnje, ki povzroča težave pri higieni, ponavljajoča se vnetja kože, nelagodje pri hoji, športnih aktivnostih in drugih opravilih ter pri nošenju tesnih oblačil.

Peyronijeva bolezen: je ukrivljenost penisa, ki povzroči deformacijo vašega penisa v erekciji, kar lahko otežuje ali celo prepreči spolni odnos. S korekcijo pomagamo pri izravnavi spolovila, ohranitvi dolžine spolovila in vzpostavitvi ustrezne trdnosti, kar omogoča zadovoljiv penetrativni spolni odnos.

Kirurška vstavitev testikularne proteze: je kirurški postopek, s katerim se v mošnjo zaradi odsotnosti testisa vstavi testikularna proteza.

PRIJAVITE SE NA POSVET S KIRURGOM

Izpolnite svoje podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali ter z vami poiskali najboljši termin za vaš poseg pri kirurgu. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form