ZA NAPOTNICE - Šenčur: 04 236 55 50ZA NAPOTNICE - Nova Gorica: 08 205 40 66

Lasersko pomlajevanje obraza - 4D lifting

Potek Posega

Neinvaziven in neboleč način pomlajevanja obraza, ki vsaj delno nadomestimo klasični kirurški lifting obraza.

Pri  4D metodi je potrebno poudariti, da gre za neinvaziven postopek, ki ne predstavlja nelagodja pri samem tretmaju. Lokalna anestezija ni potrebna. Postopek je neboleč , hiter – do 30 min in učinkovit. Ne pušča dolgoročnih posledic in omogoča hitro okrevanje. Izvaja se lahko v katerem koli letnem času in tudi poleti ne predstavlja večjega tveganja za hiperpigmentacije. Naši pacienti so tako s pomočjo 4D tehnologije prišli do možnosti večdimenzionalnega tretmaja, ki je učinkovit in estetsko zadovoljiv.

Postopek se lahko ponavlja večkrat letno in na ta način pripomore k izboljšanju samega rezultata.

Prednosti uporabe laserja so dokazano zelo velike. Največje prednosti za pacienta so: veliko manj boleči postopek, prijetnejši občutek zdravljenja, brez rezanja in šivanja kože, celjenje ran je bistveno hitrejše, število obiskov pri zdravniku se lahko zmanjša za 50%, estetski rezultati so veliko boljši. Natančnost terapije je neprimerljiva s klasično metodo, zato so učinki zdravljenja dolgotrajnejši.

Vsakdo od nas ima po telesu celo vrsto različnih kožnih sprememb. Včasih se je moteče spremembe odstranjevalo le z kirurško tehniko, z izrezom oziroma ekscizijo kože.

Ne pušča dolgoročnih posledic in omogoča hitro okrevanje.