PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

Lasersko pomlajevanje obraza - 4D lifting

Neinvaziven in neboleč način pomlajevanja obraza, ki vsaj delno nadomestimo klasični kirurški lifting obraza.

Sama 4D tehnologija omogoča več dimenzionalno zdravljenje obraznega dela. Tretma poteka tako v ustni votlini, kot koži samega obraza. Na ta način zagotovimo pomlajevanje celotne debeline tkiva, tako povrhnjico, srednji in globoki del tkiva v predlu obraza.

Potek Posega

Pri  4D metodi je potrebno poudariti, da gre za neinvaziven postopek, ki ne predstavlja nelagodja pri samem tretmaju. Lokalna anestezija ni potrebna. Postopek je neboleč , hiter – do 30 min in učinkovit. Ne pušča dolgoročnih posledic in omogoča hitro okrevanje. Izvaja se lahko v katerem koli letnem času in tudi poleti ne predstavlja večjega tveganja za hiperpigmentacije. Naši pacienti so tako s pomočjo 4D tehnologije prišli do možnosti večdimenzionalnega tretmaja, ki je učinkovit in estetsko zadovoljiv.

Postopek se lahko ponavlja večkrat letno in na ta način pripomore k izboljšanju samega rezultata.

Prednosti uporabe laserja so dokazano zelo velike. Največje prednosti za pacienta so: veliko manj boleči postopek, prijetnejši občutek zdravljenja, brez rezanja in šivanja kože, celjenje ran je bistveno hitrejše, število obiskov pri zdravniku se lahko zmanjša za 50%, estetski rezultati so veliko boljši. Natančnost terapije je neprimerljiva s klasično metodo, zato so učinki zdravljenja dolgotrajnejši.

primerni kandidati

Vsakdo od nas ima po telesu celo vrsto različnih kožnih sprememb. Včasih se je moteče spremembe odstranjevalo le z kirurško tehniko, z izrezom oziroma ekscizijo kože.

OKREVANJE