PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

Lifting obraza z nitkami

Silhouette Soft (Lifting z nitkami) je nekirurški, minimalno invazivnen postopek pomlajevanja obraza, s katerim dosežemo dvig povečene kože.

Silhouette lifting oz. pomlajevanje obraza z nitkami je postopek, ki je bolj osredotočen na dvig in napenjanje povešene kože kot pa na spodbujanje proizvodnje kolagena (čeprav bo seveda dosegel oba cilja). Namesto, da so gladke ali bodeče, vsebujejo več šivov, prepletenih z drobnimi "stožci", ki so spretni pri prijemanju tkiva. To omogoča, da se nitke naberejo več kože, kar ustvarja bolj opazen dvig licih in jow. Nit silhuete InstaLift so zasnovane tako, da ustvarjajo tudi precej dolgotrajne rezultate; bolniki lahko pričakujejo, da bodo od enega do treh let uživali v vplivu svoje silhuete InstaLift.

Potek Posega

Na obraz nanesemo lokalni anastetik. Ko anastetik prične z delovanjem, kirurg začne s postopkom vstavljanja niti pod kožo, s pomočjo temu nemenjene igle.

Ker se niti vstavijo v podkožno tkivo, je med postopkom in po njem relativno nizka raven nelagodja. Po vstavitvi niti kirurg rahlo pritisne na tretirano območje, da preoblikuje površino kože in doseže učinek dviga. Ne vstavljeni konci niti se nato odstranijo.

Število vstavljenih niti je odvisno od ohlapnosti in stanja kože.

primerni kandidati

Silhouette Soft - Lifting z nitkami, se priporoča moškim in ženskam, ki se trudijo preprečiti povešeno kožona obrazu, vendar ne želijo (ali ne potrebujejo) težkega in invazivnega zdravljenja.

PRED POSTOPKOM POMLAJEVANJA OBRAZA Z NITMI

PO POSTOPKU POMLAJEVANJA OBRAZA Z NITKAMI

Na leto izgubimo povprečno 1,5% kolagena in do 50. leta je povprečna ženska izgubila že približno 50% svojega kolagena. Zaradi zmanjšanja volumna, koža postane ohlapna in se zato povesi.

OKREVANJE