PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

Pomlajevanja obraza z lastno plazmo

Biostimulacija kožnih celic s pacientovo lastno plazmo, ki vsebuje rastni faktor.

Gre za biostimulacijo kožnih celic s pacientovo lastno plazmo, ki vsebuje rastni faktor (iz krvnih ploščic). Trombocitna plazma je centrifugat pacientove krvi, ki vsebuje veliko trombocitov (krvnih ploščic) in s tem veliko rastnega faktorja, ki stimulira procese regeneracij kožnih celic. Ker gre za pacientovo plazmo, je metoda popolnoma varna, ker ni možnih alergičnih ali drugih imunoloških reakcij.

Potek Posega

Pri postopku pacientu vzamemo kri in s postopkom centrifugiranja izločimo trombocitni del plazme, ki vsebuje rastni faktor. Ves postopek se napravi v operacijski sobi in traja 10-15 minut. Plazmo nato vnesemo v pacientovo kožo z intradermalnimi injekcijami ali s tehniko mezoterapije. Plazma stimulira celice kože, da se regenerirajo.

primerni kandidati

Terapija pomlajevanja obraza z lastno plazmo je primerna za:

Metoda ni primerna za pacienta, ki ima prevelika pričakovanja in ki potrebuje tudi operativni poseg za dosego želenega rezultata. (Primer: 70-letna pacientka, ki potrebuje tudi operativni poseg facelifting, ne more pričakovati enakega rezultata samo s tretmajem plazme.)

Do sedaj so bile opravljene številne klinične študije, ki so potrdile varnost in učinkovitost te najnovejše metode pomlajevanja obraza.

botox

OKREVANJE