Marjan Fabjan, dr. med.

specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Marjan Fabjan dr. med. je ustanovitelj Estetike Fabjan. Leta 1992 je odprl prvo ambulanto za estetsko kirurgijo v Kranju. Svoje delo je pred odprtjem svoje klinike kot splošni kirurg opravljal v Splošni bolnišnici Jesenice in se že usmerjal v plastično kirurgijo.

V svoji kliniki je kot mentor svoje mednarodno znanje in izkušnje prenašal na mlajše kirurge ter vzpostavil vrhunsko in profesionalno zdravniško ekipo.

Po njegovih besedah je namen lepotnih posegov pomagati ljudem, ki niso zadovoljni s svojo samopodobo in se težko sprejemajo takšne, kot so, saj jim nesprejemanje določenega dela telesa jemlje toliko življenjske energije, da težko živijo.

Prepričan je, da mora imeti kirurg tudi psihološko znanje, saj mora znati preceniti, komu bo z operacijo resnično pomagal. In če jim s tem povrnejo življenjsko energijo, so opravili svoje poslanstvo.

Govori slovenski, hrvaški, angleški, nemški in italijanski jezik.
Delo zdravnika je način življenja, zato je so trenutki, ki si jih vzameš zase še toliko pomembnejši. Takrat si s soprogo vzameta čas za hojo v naravo, jadranje, kolesarjenje in duhovnost.