PRIJAVA NA POSVET

Pomlajevanje z lastno maščobo

Vbrizgavanje lastne maščobe za mladosten videz.
pomlajevanje z lastno maščobo
TRAJANJE POSEGA
60 min
pomlajevanje z lastno maščobo
ANESTEZIJA
lokalna anestezija
pomlajevanje z lastno maščobo
HOSPITALIZACIJA
dnevna bolnišnična
pomlajevanje z lastno maščobo
ČAS OKREVANJA
3 - 7 dni
pomlajevanje z lastno maščobo
ODSOTNOST Z DELA
7 - 14 dni

Lastne maščobne celice imajo prednost pred drugimi sredstvi (kolagen, hialuronska kislina ali Artecoll), ker niso tujek in so v tem smislu popolnoma nenevarne za pacientov organizem. Maščoba, ki jo vbrizgamo, deloma odmre, preostali del pa živi trajno.

Pomlajevanje z lastno maščobo

Obraz se stara tudi zato, ker se zmanjša prostornina podkožnega maščevja.  Če zgubanemu obrazu dodamo tkivo, bo ponovno mladostno napeto.

Kot najboljše sredstvo za polnjenje obraza se je izkazala lastna maščoba, ki pa jo vbrizgavamo z injekcijsko brizgo v majhnih količinah, da se celice ‘primejo’ in je rezultat trajnejši. Maščobo odvzamemo iz stegen, kolen ali trebuha. Maščoba, ki jo vbrizgamo, deloma odmre, preostali del pa živi trajno. Odstotek preživetja maščobe je odvisen od posameznika, zato je možno, da je za dosego končnega cilja potebno več ponovitev.

Okrevanje po posegu

Najhujše otekline so drugi ali tretji dan po posegu, celo večje kot po operaciji, po enem tednu je oteklin že manj. Možno je, da otekline in črnice trajajo do tri tedne, odvisno od organizma. Po enem tednu običajno pacientu svetujemo nežno masažo, ki hitreje zmanjša otekline. Poseg je narejen v lokalni anesteziji, na željo pacienta pa tudi v narkozi.

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiramo, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form