PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

vaginoplastika - zožitev nožnice

Vaginoplastika (lifting nožnice) je postopek, namenjen zoženju vhoda nožnice in vagine, ki pogosto postane ohlapna zaradi poroda in staranja vagine.

Kaj je VAGINOPLASTIKA

Vaginoplastika je izraz, ki zavzema vse vrste kirurških posegov, ki spremenijo estetski videz ženske notranje ali zunanje genitalije. Izraz se tudi uporablja za estetski popravek poškodovanega področja vagine po kakšni bolezni ali hujši poškodbi. 

V glavni meri pa gre za kirurški postopek, namenjen zožanju vagine. Lifting nožnice je namenjen vsem ženskam, ki imajo občutek prekomerno razširjenega vhoda v nožnico, kar je običajno posledica številnih porodov in tistim, ki doživljajo manjši seksualni užitek. Težavo je možno odpraviti s posebnim šivi Happylift.

zožanje nožnice

Potek posega

Vaginoplastika združuje ločene mišice, odstrani se tudi koža dodatne sluznice na zadnji strani vagine. Pod kožo se tkivo zategne s posebnimi šivi. Ko se vaginalni kanal zategne, se koža sluznice zapre. Za bolj estetski videz lahko odstranimo tudi zunanjo kožo. Postopek se izvaja v lokalni ali splošni anesteziji.

Rezultat vaginoplastike je tesnejši vaginalni kanal, ki lahko pomaga povečati spolno zadovoljstvo in samozavest.

Priprava na poseg

Pred operacijo se opravi osnovne diagnostične preiskave: določanje krvne skupine, morfologijo in parametre strjevanja krvi, EKG. Na dan posega pred anestezijo ne jejte in pijte vsaj 6 ur.

Priporočila po posegu

Pacientkam se priporoča, da v naslednjih 2-3 tednih po operaciji ne izvajajo aktivnih in pretiranih telesnih aktivnosti, odsvetuje se, da bi preživele veliko časa v sedečem položaju, odsvetuje se tudi kopanje v vodi in priporoča spolno abstinenco 4 tedne.

OKVIRNA CENA:

Vaginoplastika: 1000 eur
z uporabo lastne plazme (PRP): + 250-300 eur

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM, SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiram, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form