NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

Fotona laser - širok spekter tretmajev

Estetika Fabjan

Spoznajte laser, za katerega stranke pravijo, da ima magičen učinek na kvaliteto življenja. S svojimi laserskimi žarki se osredotoča na številne težave, vse od zdravljenja aken, pigmentacije, pomlajevanja, do zmanjšanja poraščenosti in smrčanja.

Slika fotone laserja v ozadnju in slika ženske v ospredju

Linija laserskih sistemov Fotona je zasnovana za izvajanje vseh glavnih estetskih tretmajev. Z združitvijo dveh komplementarnih laserskih valovnih dolžin deluje kot zelo vsestranski večnamenski sistem, ki lahko izvaja izjemno široko paleto aplikacij na področju estetike, kirurgije in ginekologije. Fotona laser je idealen tako za doseganje najglobljih plasti kože, kot tudi za odstranjevanje površinskih nepopolnosti za prikaz vizualno privlačnih, dolgotrajnih rezultatov.

Spodaj naštevamo le nekaj najpogostejših tretmajev, nad katerimi so naše stranke navdušene:

Lasersko zmanjševanje pigmentnih sprememb

Lasersko zmanjševanje pigmentacije deluje na način, da laser proizvaja kratke impulze intenzivne svetlobe, ki prehajajo neškodljivo skozi zgornje plasti kože. Slednja selektivno absorbira pigment melanin v leziji.
Te delce nato odstrani telesni lastni imunski sistem in očisti presežek pigmenta z območja.

lasersko zmanjševanje pigmentacije
Lasersko zmanjševanje pigmentacije - prej/potem, Courtesy of: W.K. Book, China; Fotona Q-Switched Nd:YAG (1064 nm)

Lasersko 4D pomlajevanje

Idealno za vse, ki iščete boljšo, varnejšo ter neivazivno možnost za obnovitev bolj mladostnega in naravnega videza. Fotona4D® je niz sinergističnih, neinvazivnih laserskih tretmajev z dvema laserskima valovnima dolžinama in štirimi načini zdravljenja deluje na globlje, medialne in površinske vezivne strukture kože ter cilja na njene nepopolnosti.Štiri "dimenzije" Fotona4D® se nanašajo na štiri različne načine zdravljenja, vse skladno uporabljene za boj proti staranju obraza.

lasersko pomlajevanje
Lasersko pomlajevanje - prej/potem; Courtesy of: Pham Huu Nghi, MD, PhD - Vietnam; Fotona4D® TwinLight®: Nd:YAG + Er:YAG

Laserska odstranitev znamenja

Prav tako naše stranke kot glavno prednost laserskega odstranjevanja znamenja izpostavijo, da je popolnoma neinvaziven in izjemno hiter postopek. Ker ni rezanja kože ali zamrzovanja, se tveganje za okužbo znatno zmanjša. Obenem  lahko laser doseže tudi področja telesa, kot sta obraz ali nos, ki jih je težko uporabiti z drugimi metodami. Prav tako je med enim samim tretmajev možnbo odstraniti več znamenj hkrati.

Laserska odstranitev znamenja - prej/potem

Lasersko odstranjevanje žil

Laserska svetloba v primeru žil deluje tako, da telo absorbira njeno svetlobo, ki se kasneje spremeni v toploto. Prav zaradi tega pregrevanja žilne stene pride do selektivnega uničenja razširjenih žil na učinkovit in varen način.

lasersko odstranjevanje žil
Lasersko odstranjevanje žil - prej/potem; Courtesy of: Andrej Šikovec, M.D., M.Sc.; Fotona Nd:YAG

Lasersko zdravljenje aken

Lasersko zmanjševanje aken je postopek, ki uporablja svetlobo za odstranjevanje zgornjih plasti kože, da odpravi brazgotine po aknah.
Lasersko zdravljenje brazgotin od aken osredotoči svetlobo na zgornje plasti vaše kože, da razbije brazgotinsko tkivo. Včasih ga imenujemo tudi "laserski piling", saj odstranjuje stare kožne celice in hkrati spodbudi nove, zdrave kožne celice, da rastejo in nadomestijo brazgotinsko tkivo.

lasersko zdravljenje aken
Lasersko zdravljenje aken - prej/potem; Courtesy of: Robin Sult, R.N.; Fotona Nd:YAG (1064 nm)

Lasersko odstranjevanje dlak

Lasersko odstranjevanje dlak je v zadnjih letih v visokem porastu. Naše stranke so navdušene nad dejstvom, da nimajo več vraščenih dlak in da lahko brezkskrbno skočijo v kopalke.

lasersko odstranjevanje dlak
Lasersko odstranjevanje dlak - prej/potem; Courtesy of: Jasna Blaha, M.D., MSc.; Fotona Nd:YAG

Fotona laser poleg dermatoloških tretmajev omogoča tudi rešitve za številne ginekološke težave, kot sta zdravljenje stresne urinske inkontinence in pomlajevanje nožnice.

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Aktualni članki