NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

VAGINOPLASTIKA -ZOŽANJE NOŽNICE

Vaginoplastika (lifting nožnice) je postopek, namenjen zoženju vhoda nožnice in vagine, ki pogosto postane ohlapna zaradi poroda in staranja vagine.

Kaj je VAGINOPLASTIKA

Vaginoplastika je izraz, ki zavzema vse vrste kirurških posegov, ki spremenijo estetski videz ženske notranje ali zunanje genitalije. Izraz se tudi uporablja za estetski popravek poškodovanega področja vagine po kakšni bolezni ali hujši poškodbi. 

zožanje nožnice

Potek posega

Vaginoplastika združuje ločene posege, ki so namenjeni zoženju vhoda nožnice in vagine ter njenega notranjega in zunanjega izgleda.

V glavni meri pa gre za kirurški postopek, namenjen zožanju vagine. Lifting nožnice je namenjen vsem ženskam, ki imajo občutek prekomerno razširjenega vhoda v nožnico, kar je običajno posledica številnih porodov in tistim, ki doživljajo manjši seksualni užitek. Težavo je možno odpraviti s posebnimi šivi Happylift. Ko se vaginalni kanal zategne, se koža sluznice zapre. Za bolj estetski videz lahko odstranimo tudi zunanjo kožo. Celoten postopek se izvaja v lokalni ali splošni anesteziji.

Rezultat vaginoplastike je tesnejši vaginalni kanal, ki lahko pomaga povečati spolno zadovoljstvo in samozavest.

Okvirne cene:

Vaginoplastika:
1000 €
Z uporabo lastne plazme (PRP):
+ 250-300 €

Priprava na poseg

Pred operacijo se opravi osnovne diagnostične preiskave: določanje krvne skupine, morfologijo in parametre strjevanja krvi, EKG. Na dan posega pred anestezijo ne jejte in pijte vsaj 6 ur.

Priporočila po posegu

Pacientkam se priporoča, da v naslednjih 2-3 tednih po operaciji ne izvajajo aktivnih in pretiranih telesnih aktivnosti, odsvetuje se, da bi preživele veliko časa v sedečem položaju, odsvetuje se tudi kopanje v vodi in priporoča spolno abstinenco 4 tedne.

PRIJAVITE SE NA POSVET Z GINEKOLOGOM

Vpišite podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali in vam uredili vaš posvet.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form