NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

ESTETSKA KIRURGIJA - KLINIKE FABJAN

Estetika Fabjan je družinsko podjetje, s skoraj 30-letno tradicijo delovanja na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Zavezani smo k nudenju storitev na najvišjem nivoju zdravljenja. Pacientom celostno svetujemo o prednostih, omejitvah in nevarnostih posameznih posegov ter zagotavljamo varno, etično in zaupno zdravljenje. Osebje z mednarodnim znanjem in večletnimi izkušnjami zagotavlja strokoven, profesionalen in prijazen pristop v nudenju storitev.

Poleg Marjana Fabjana dr. med., ustanovitelja prve zasebne klinike za plastično in rekonstruktivno medicino v Sloveniji, zdravniško ekipo sestavljajo tudi njegova žena Zora Fabjan, anesteziologinja, sin Matic Fabjan, plastični kirurg in hči Živa Fabjan, plastična kirurginja. Sin Gašper Fabjan je direktor klinike dr. Fabjan v Šenčurju pri Kranju.  Skupaj z ostalimi zdravniki (dermatologi, urologi, ginekologi, plastiki, splošnimi kirurgi) in podpornim osebjem Estetika Fabjan zaposluje preko 50 ljudi, od tega tretjino zdravnikov specialistov, tretjino medicinskega kadra in tretjino administracije.
Podjetje je ambulantno dejavnost razširilo na več lokacij po Sloveniji in tujini. Danes smo prisotni na šestih lokacijah v Sloveniji in več evropskih državah.

Večino pacientov v kliniki so ženske, povečuje pa se tudi odstotek posegov na moških pacientih. Trenutno se razmerje giblje 80:20 v korist žensk. Najbolj priljubljene operacije pri ženskah so povečanje in dvig dojk, pri moških pa operacija nosu in ginekomastija. Po številu operativnih posegov povečanja prsi smo na četrtem mestu v Evropi (gledano število izvedenih posegov glede na št. polnoletnih žensk), kar še dodatno potrjuje strokovnost in kakovost storitev klinike.

Estetika Fabjan je v 30 letih svojega delovanja postala simbol zaupanja, strokovnosti, resnosti in predanosti pacientom. Za to sta bila sprva predvsem zaslužna dr. Marjan Fabjan in žena Zora Fabjan. Sedaj njuno delo pridno nadaljujejo njuni otroci, vsi uspešni zdravniki in manadžerji. Po prvi zasebni kliniki v Kranju, so luč sveta ugledale klinike še na ostalih lokacijah po Sloveniji, kjer so dobrodošli tako slovenski kot tuji pacienti, saj je ena izmed prednosti družinskih klinik Fabjan tudi večjezičnost.

Estetska plastična kirurgija Šenčur pri Kranju

Klinika Dr. Fabjan je v Šenčurju pri Kranju odprla svoja vrata decembra 2018. Na tej lokaciji se izvajajo posegi s področja plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije, laserske medicine, dermatologije, ginekologije in ginekoestetike, urologije, ortopedije, žilne kirurgije in estetske medicine. Deluje tudi sodobna zobna ordinacija, kjer se izvajajo vsa dela od klasične kurative, do zahtevnih implantoloških del in protetike.
Na izbrani lokaciji deluje preko 30 zdravnikov specialistov iz raznih področij.
V ponos nam je, da je klinika postala referenčna ustanova za številne specialistične dejavnosti v bližnji in daljni okolici.

Lokacija: Poslovna cona  A 32, Šenčur

Estetska plastična kirurgija Celje

Zadnja v nizu klinik Fabjan je bila ustanovljena klinika Medical Fabjan, kjer sta svojo moč in znanje združila priznani plastični kirurg Matic Fabjan in njegova žena, zobozdravnica Tina Fabjan. S svojo pridnostjo in zagnanostjo nadaljujeta družinsko tradicijo.
V vrhunsko, z najmodernejšimi aparati, opremljeni kliniki delujejo številne specialistične dejavnosti: dermatologija, ginekologija, vaskularna kirurgija, nevrologija, estetska medicina, kozmetika.

Lokacija: Aškerčeva ulica 14 (Celeia Park)

Estetska plastična kirurgija Ankaran

Klinika v vasici Kolomban v Ankaranu pri Kopru deluje že vse od l. 2005. Ustanovila sta jo dr. Marjan Fabjan in žena Zora Fabjan kot nadaljevanje uspešne zgodbe s prvo zasebno kliniko za plastično in rekonstruktivno medicino, ki sta jo odprla l. 1992 v svojem domačem Kranju.
Ker sta že v Kranju imela vprecej tujih strank, predvsem italijanov, sta se jim želela približati in se poiskusiti tudi na tujem tržišču. To jim je nedvomno tudi uspelo, saj je klinika v Ankaranu zelo poznana in priljubljena pri sosedih Italijanih. 70% obravnavanih strank predstavljajo Italijani.
Specialnosti, ki se poleg estetske in plastične kirurgije opravljajo na tej lokaciji so: dermatologija, urologija, ginekologija, ultrazvok, vaskularna kirurgija, estetska medicina, kozmetika.

Lokacija: Kolomban 54A

Estetska plastična kirurgija Ljubljana

V Ljubljani smo svoje prostore našli v sodobno in moderno zasnovani kliniki Dermatologija Rogl-Fabjan. Vodja dejavnosti je dr. Matic Fabjan, poleg njega pa svojo dejavnost opravljajo tudi drugi dermatologi. Klinika je specilizirana za odstranjevanje nevarnih in nenevarnih kožnih znamenj ter prepoznavanje in zdravljenje ostalih dermatoloških bolezni.

Lokacija: Dermatologija Rogl Fabjan (Derčeva 35) in Peričeva ulica 29

Estetska plastična kirurgija Nova Gorica

V Novi Gorici delujemo v lastnih prostorih vse od l. 2015. V sodobno opremljeni kliniki potekajo posveti in posegi s področja plastične in laserske kirurgije. Klinika se ponaša z dvema operacijskima dvoranama in prostori za post-operativno nego.

Lokacija: Vipavska cesta 58

Estetska plastična kirurgija Maribor

V Mariboru se nahajamo v okviru Medicinskega centra Premediko. Posvete na tej lokaciji opravlja dr. Matic Fabjan.

Lokacija: Medicinski center Premediko, Ljubljanska 9 (3.nad.)

Kakšne so prednosti Estetike Fabjan?

klinika Fabjan

Pogosta vprašanja

Kako je s parkiranjem na posameznih lokacijah?

Na vseh lokacijah je poskrbljeno za zadostno število parkirnih mest. Parkiranje je možno v neposredni bližini klinike ali na javnih površinah. V kolikor ste zaskrbljeni glede tega, prosimo, da nas o tem povprašate že po telefonu ob naročilu na posvet.

Kakšen je poletni urnik?

Naše klinike ne delajo po ustaljenem urniku, zato vas prosimo, da se za vsak vaš obisk najavite. Nenaročenih strank ne sprejemamo. Naročanje je obvezno, saj vam le tako lahko zagotovimo, da sa vam bomo lahko primerno dolgo posvetili in vam namenili dovolj časa za obravnavo. Dosegljivi smo tako po telefonu kot mailu. Naši kontakti: 051 327 500, estetika@fabjan.si.

Ali lahko poseg opravim na drugi lokaciji od lokacije posveta?

Seveda, po predhodnem dogovoru se lahko tudi tako dogovorimo, edini pogoj je, da kirurg, pri katerem boste opravili poseg operira tudi na vaši željeni lokaciji. O tem onas prosim opozorite ob določitvi datuma posega.

Ali lahko na vseh lokacijah opravim poseg?

Ambulantne posege opravljamo na vseh lokacijah; v kolikor na določeni lokaciji to trenutno ne bi bilo izvedljivo, vas bomo o tem opozorili. Zato je pomembno, da nas že ob določitvi termina posveta opozorite ali bi želeli poseg opraviti takoj. Večji posegi se namreč  opravljajo v splošni anesteziji in jih je zato potrebno planirati. Opravljajo se v primerno opremljenih prostorih - kirurških dvoranah ob prisotnosti dodatnega osebja (anestezist, inštrumentarke). Tovrstne posege opravljamo v klinikah v Celju, Šenčurju, Kolombanu in Novi Gorici.

Kakšna je čakalna doba za posamezen poseg?

Čakalne dobe praktično ni. Na izbiro termina posega največkrat vplivajo družinske in službene obveznosti pacienta, zato si prizadevamo, da bi vam pri tem ustregli in ponudili primeren termin.

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form