NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

LPG Endermologie®

Priporočljivo v boju proti celulitu in maščobnim oblogam
operacija krčnih žil
TRAJANJE POSEGA
45 min
operacija krčnih žil cena
ANESTEZIJA
ni potrebna
operacija krčnih žil cena
HOSPITALIZACIJA
ni potrebna
operacija krčnih žil
ČAS OKREVANJA
/
operacija krčnih žil
ODSOTNOST Z DELA
ni potrebna

LPG Endermologie®

Visoka tehnologija Cellu M6 Keymodula deluje na principu mehanične stimulacije kože, s pomočjo dveh motornih valjev, ki omogočata nežni in lažji premik po telesu, hkrati pa ustvarjata ugoden in pomirjujoč občutek. Tretmaji so neinvazivni in popolnoma neboleči, ustvarjajo občutek sprostitve in pomagajo v boju proti stresu.

O posegu

LPG aparat Cellu M6 pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, povečuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo, pospešuje metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnih oblog. Rezultat je vitko telo, nežna in elastična koža. Tretma aktivira naravne funkcije kože ter vrača organizem in izgled kože v prvotno, zdravo stanje. Poleg anticelulitne terapije je namenjen tudi za učvrstitev povešene in ohlapne kože, poporodno rehabilitacijo in post kirurško okrevanje.
V času tretmaja pacient nosi specialen LPG bodi, ki omogoča lažje delo z aparatom in pacientu nudi prijeten občutek udobja in osebne higiene.
Rezultati, doseženi z Endermologie metodo, so potrjeni v preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah širom sveta. Cellu M6 Keymodule je edini aparat v boju proti celulitu, ki je priznan s strani svetovne asociacije plastičnih kirurgov (ISAPS).

Kdo je primeren kandidat?

Primeren je za vse starosti in tipe kože. Uporabo aparata odsvetujemo v primeru nosečnosti, infekcij, alergij in ostalih suspektnih sprememb na koži, razširjenih ven, karcinoma, antikoagulacijske terapije, liposukcije (do 6 mesecev po operaciji).

Metodaje primerna predvsem za zmanjšanje maščobnih oblog in celulita na predelih kot so trebuh, roke, noge, zadnjica in obraz.  Terapije z namenom zmanjšanja edemov ne izvajamo. Pri rakavih bolnikih se terapija izvaja  minimalno 6 mesecev po zaključenem zdravljenju.
Za doseganje optimalnih in želenih rezultatov, se priporoča minimalno paket 15-20 terapij celega telesa, ki se izvajajo 2 do 3-krat tedensko.

Okrevanje

Po prvem posegu možen občutek bolečin v mišicah, dodatna domača nega ni potrebna.

Želim posvet
Želim posvet

Koliko stane LPG Endermologie®?

Naše storitve želimo približati vsakomur, zato omogočamo obročno plačevanje na pet različnih načinov.

Cena enega tretmaja (45 min) je 60 EUR. Cena paketa 10 tretmajev je 500 EUR.

Za več informacij se prijavite na posvet.

Rezultati posegov

lpg endermologie lipomasaža
No items found.
Želim posvet
Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form