NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

MNENJA STRANK

Veronika
60 let, Postojna, abderoplastika

"Vedno sem govorila, da jaz pa svojega telesa že ne bom izpostavila kirurškemu nožu. Vse dokler nisem vstopila v obdobje menopavze. Zaradi spremembe hormonskega sistema se mi je začela nabirati odvečna maščoba na področju trebuha. Tudi koža se mi je začela povešati. Ta je bila že tako ohlapna, da sem komaj našla hlače, ki bi mi ustrezale in da bi prekrile trebuh. Zaradi tega sem se odločila za poseg abderoplastike skupaj z liposukcijo. Dr. Fabjan je res odličen kirurg. Pri njem sem se počutila sproščeno in glede izvedbe posega sem mu popolnoma zaupala.

Obraz ženske po posegu
Obraz ženske po posegu

Mojca
39 let, lifting obraza

"Vsaka ženska si želi ohraniti svojo mladost. Naš obraz je naša vizitka. Še prav posebej za takšne ženske kot sem jaz, saj delam v kozmetiki. Zato, da se mi kasneje ne bi bilo potrebno odločiti za klasični facelift sem se pri 39 letih odločila za minifacelift. Navdušena sem nad rezultatom.

Silvo
60 let, lifting obraza

"Najbolj sem se bal, da bi po posegu facelifa izgledal nenaravno. Tako kakor vidimo nekatere zvezdnike, ko se poseg ni izvedel tako kot bi se moral. A tako sem si želel ponovno mladostnega videza. Zato sem si rekel: “ Sreča je na strani pogumnih”. Vesel sem, da sem se odločil za poseg facelifta in da sem imel za to toliko poguma. Sedaj sem srečen, saj imam ponovno mladosten videz, ki sem si ga vedno želel. Hvala dr. Fabjanu.

Obraz ženske po posegu
Obraz ženske po operaciji

Anja
30 let, Ljubljana, Rinoplastika

"Po premisleku sem se odločila za operacijo nosu. Operacija je potekala brez zapletov. Bolečin ni bilo, otekanje je bilo takšno kot pričakovano. Narkoza je name delovala dokaj depresivno, a me je obraz in glas dr. Fabjana pomiril. Doktor me je dan po operaciji poklical in vprašal po počutju, katero je bilo tisti dan najslabše. Naslednji dan mi je odstranil tampone in že sem lahko dihala skozi nos. Dr. Fabjan je resnično vreden svojega denarja in časa. Če bi se zdravniki zgledovali po dr. Fabjanu in na svoje paciente gledali kot na ljudi, bi pacienti bili veliko bolj mirni, sproščeni in veseli, kljub težavam ki jih pestijo. P.S: Da ne pozabim omeniti tudi to, da mi je dr. Fabjan ponudil prevoz do operacijske klinike, zaradi oddaljenosti od doma.

Marija
55 let, lifting obraza

"Vedno sem se bala staranja. Samo misel na to me je zgrozila. Ko sem bila stara 45 let se je počasi moja največja grožnja začela izpolnjevati. Zato sem se pri 50 letih odločila za posvet v kliniki Fabjan. Dr. Fabjan je bil do mene izredno prijazen, najbolj pa me je navdušila njegova strokovnost. Vedela sem, da je odločitev za lifting obraza prava. Sedaj je že pet let od posega, a jaz še vedno izgledam kot 40 letnica. Hvala.

Obraz ženske po posegu
obraz moškega po posegu

Peter
35 let, Koper, abderoplastika

"Celo življenje sem bil debel. Imel sem že 150 kg. To je bila posledica moje depresije, saj sem s hrano omamljal svoj čustveni svet. Potem pa sem se nekega dne odločil, da bi rad spremenil svoje življenje. Konkretno. Zato sem začel hoditi na terapije, najel sem svojega osebnega trenerja za hujšanje. A žal mi je kljub hujšanju ostalo ogromno odvečne kože. Odločil sem se za poseg abderoplastike, saj me je koža na trebuhu najbolj ovirala pri vsakodnevnih aktivnostih. Izbiral sem med večimi klinikami, a najbolj me je s svojim pristopom prepričal dr. Fabjan. Sedaj lahko resnično začnem na “novo”, saj sem popolnoma spremenjen, tako psihično kot fizično. Hvala dr.  Marjan Fabjan, ker ste mi pomagali odpreti novo knjigo v mojem življenju.

Nasmejani obraz ženske po rinoplastiki

Maja
31 let, Povečanje prsi

"Pred točno enim letom sem opravila povečanje dojk. Svoje košarice namreč nisem imela niti za košarico A, zato sem že od mladih nog želela imeti večje prsi. Ni mi žal, da sem se za odločila za ta korak, saj se mi je od posega naprej življenje spremenilo. Sem bolj samozavestna, kopalk mi ni potrebno kupovati na otroškem oddelku, oblečem katerokoli majčko želim, itd.. Čakala sem, da moj otrok malo zraste, saj po posegu nekaj časa ne smeš dvigovati težjih bremen. Če to ne bi bila ovira, bi se za poseg odločila že prej. Šivi se skorajda ne vidijo, vsadek imam 225 ml in je vstavljen pod prsno mišico - zdaj imam polno košarico C. Končno se je moja želja uresničila.