NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

Specialni pilingi

S pomočjo pilingov izboljšamo kakovost kože, stimuliramo in obnovimo tonus kože, zmanjšamo plitve ali globoke gubice, pore, brazgotine po aknah, hiperpigmentacijo kože.
operacija krčnih žil
TRAJANJE POSEGA
30 - 60 min
operacija krčnih žil cena
ANESTEZIJA
ni ptorebna
operacija krčnih žil cena
HOSPITALIZACIJA
ni potrebna
operacija krčnih žil
ČAS OKREVANJA
odvisno od globine pilinga
operacija krčnih žil
ODSOTNOST Z DELA
odvisno od globine pilinga

Kakšne so prednosti pilingov?

Eden najbolj učinkovitih orožij za boj proti staranju je piling. Cilj vsakega pilinga je podpora naravnemu procesu obnove kože. Kožne celice se teoretično obnovijo v enomesečnem ciklusu. Ob koncu cikla se stare poroženele celice odstranijo in dajejo prostor za obnovo novim mladim celicam. Takšen ciklus obnavljanja oz. regeneriranja kože je običajen tja do 25. oz. 30. leta. Kasneje se ta ciklus upočasni. In največkrat je lahko posledica poslabšanja stanja kože prav zaradi upočasnitve obnavljanja kože oz. prekomerne poroženitve celic. Koža je postala bolj gosta, nepropustna, kar privede do sive, uvele kože in potrebuje veliko več časa za regeneracijo.

Preprečitev poslabšanja stanja kože, bodisi zaradi upočasnitve regeneracije kože, ali zaradi preteklih nesreč, je vsekakor v prvi vrsti uporaba specialnih pilingov, primernih za vaše trenutno stanje kože. S pomočjo pilingov pospešimo odstranitev poroženelih starih celic in s tem naredimo prostor mladim celicam, da lažje prodrejo na površino kože. Nadaljuje se z ustrezno nego kože doma, ki jo določimo glede na stanje kože in želje stranke.

GREEN PEEL

GREEN PEEL® je zeliščni piling, ki pomaga ljudem z različnimi težavami s kožo, da le-ta postane ponovno čista.
Razlogi za zdravljenje z green peelom so:

  • nečista koža,
  • velike pore,
  • predčasno postarana koža s slabo prekrvavljenostjo,
  • od sonca poškodovana koža, hiperpigmentacija,
  • brazgotine, nosečniške strije, celulit,
  • gube,
  • splošno pomlajevanje in regeneracija kože.

Učinkovitost zdravljenja z green peelom je odvisna od individualne sposobnosti regeneracije kože. Glede na stanje kože se piling lahko ponovi večkrat, da se doseže želeno stanje kože in je brez škodljivih stranskih učinkov.
S posebno tehniko masaže (trajanje in stopnja pritiska masaže vpliva na jakost luščenja kože) in uporabo zeliščnih mikrodelcev gre za glajenje, luščenje kože. To povečuje pretok in metabolizem kože, posamezne celice znatno oskrbuje s kisikom in tri dni kasneje se koža začne luščiti.

Postopek terapije Green peel

1. dan: terapija Green peel (mikrodelci ostanejo na koži 5 dni), koža je pordela in daje rahlo pekoč občutek.
2. dan: koža je povsem normalna.
3. in 4. dan: koža se začne luščiti.
5. – 7. dan: zaključek terapije z nego.
Stranka dobi navodila za domačo nego, na podlagi katere se koža hitreje regenerira in okreva.

Kemični piling

Kemični piling je postopek, ki je namenjen izboljšanju videza kože.
Izvajamo tri vrste kemičnih pilingov, ki temeljijo na globini delovanja:

  • površinski piling: je primeren za površinske kožne madeže, hrapavo, suho, utrujeno ali pusto kožo, luščenje kože, plitve gube, in v promerih, ko gre za gosto, nepropustno, zadebeljeno kožo. Površinski piling ne povzroča nobenih nevšečnosti, možno je nevidno luščenje, ali prisotnost rahle rdečine;
  • srednje globinski piling: uporablja se pri hiperpigmentaciji (neenakomerna barva kože, starostne pege, površinski madeži), brazgotinah po aknah, aktivnih aknah in gubah. Reakcije po tretmaju: takoj po terapiji je močna rdečina, po približno treh dneh sledi močno luščenje.
  • globok piling: primeren je pri globokih gubah in globokih brazgotinah po aknah. Okrevanje po tretmaju je 14 dni. S tretmajem dosežemo presenetljive rezultate in osupljivo zmanjšanje vidnih znakov staranja kože.

Okrevanje po kemičnem pilingu

Za učinkovito okrevanje je pomembno, da se izpostavljanje soncu v prvih nekaj tednih po tretmaju omeji ali popolnoma prepreči, saj je koža po pilingu občutljivejša na sončno sevanje in obstaja večje tveganje za pigmentacijske spremembe in opekline.
Priporočamo uporabo kreme z zaščitnim faktorjem.

Diamantni piling hydrafacial

Diamantni piling Hydrafacial® je nov način regeneracije in čiščenja kože.Omogoča nam nežno abrazijo (luščenje) z diamantno glavo. S pomočjo vakuma in različnih substanc se v kožo vbrizgavajo multiaktivne snovi, ki kožo očistijo in nahranijo. Po tretmaju koža občutno pridobi gladkost in nežnost, tvorijo nove bazalne celice, stimulirajo se fibroblasti, ki povzročajo sintezo kolagena in elastina, izboljša se struktura kože (zmanjšanje površinskih gubic, zmanjšanje brazgotin po aknah, zmanjšanje hiperpigmentacije). Koža je po postopku čista, prekrvavitev tkiv je povečana in s tem je sprožena regeneracija kože.

Okrevanje po diamantnem pilingu

Stranskih učinkov praktično ni. Koža lahko prve ure po tretmaju daje pekoč občutek in lahko postane rahlo rdeča.Za zadovoljive rezultate je priporočeno opraviti šest tretmajev v enotedenskem intervalu. Po tretmaju odsvetujemo izpostavljanju soncu, obisk solarija. Obvezna uporaba krem z visokim zaščitnim faktorjem. Stranka dobi tudi kremo za domačo nego, ki koži pomaga pri hitrejšem okrevanju in obnavljanju.

Želim posvet
Želim posvet

Koliko stanejo specialni pilingi?

Naše storitve želimo približati vsakomur, zato omogočamo obročno plačevanje na pet različnih načinov.

Cena posega se razlikuje glede na tip posega. Za več informacij se prijavite na posvet.

Rezultati posegov

No items found.
Želim posvet
Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form