NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

LPG ENDERMOLOGIE®

Priporočljivo v boju proti celulitu in maščobnim oblogam
lpg
TRAJANJE POSEGA
45 min
lpg
ČAS OKREVANJA
/
lpg
ODSOTNOST Z DELA
/

LPG Endermologie®

Visoka tehnologija Cellu M6 Keymodula deluje na principu mehanične stimulacije kože, s pomočjo dveh motornih valjev, ki omogočata nežni in lažji premik po telesu, hkrati pa ustvarjata ugoden in pomirjujoč občutek. Tretmaji so neinvazivni in popolnoma neboleči, ustvarjajo občutek sprostitve in pomagajo v boju proti stresu.

O posegu

LPG aparat Cellu M6 pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, povečuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo, pospešuje metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnih oblog. Rezultat je vitko telo, nežna in elastična koža. Tretma aktivira naravne funkcije kože ter vrača organizem in izgled kože v prvotno, zdravo stanje. Poleg anticelulitne terapije je namenjen tudi za učvrstitev povešene in ohlapne kože, poporodno rehabilitacijo in post kirurško okrevanje.
V času tretmaja pacient nosi specialen LPG bodi, ki omogoča lažje delo z aparatom in pacientu nudi prijeten občutek udobja in osebne higiene.
Rezultati, doseženi z Endermologie metodo, so potrjeni v preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah širom sveta. Cellu M6 Keymodule je edini aparat v boju proti celulitu, ki je priznan s strani svetovne asociacije plastičnih kirurgov (ISAPS).

Kdo je primeren kandidat?

Primeren je za vse starosti in tipe kože. Uporabo aparata odsvetujemo v primeru nosečnosti, infekcij, alergij in ostalih suspektnih sprememb na koži, razširjenih ven, karcinoma, antikoagulacijske terapije, liposukcije (do 6 mesecev po operaciji).
Za doseganje optimalnih in želenih rezultatov, se priporoča minimalno paket 15-20 terapij celega telesa, ki se izvajajo 2 do 3-krat tedensko.

Okrevanje

Po prvem posegu možen občutek bolečin v mišicah, dodatna domača nega ni potrebna.

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiramo, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form