NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

LPG ENDERMOLOGIE®

Priporočljivo v boju proti celulitu in maščobnim oblogam
lpg
TRAJANJE POSEGA
45 min
lpg
ČAS OKREVANJA
/
lpg
ODSOTNOST Z DELA
/

LPG Endermologie®

Visoka tehnologija Cellu M6 Keymodula deluje na principu mehanične stimulacije kože, s pomočjo dveh motornih valjev, ki omogočata nežni in lažji premik po telesu, hkrati pa ustvarjata ugoden in pomirjujoč občutek. Tretmaji so neinvazivni in popolnoma neboleči, ustvarjajo občutek sprostitve in pomagajo v boju proti stresu.

O posegu

LPG aparat Cellu M6 pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, povečuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo, pospešuje metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnih oblog. Rezultat je vitko telo, nežna in elastična koža. Tretma aktivira naravne funkcije kože ter vrača organizem in izgled kože v prvotno, zdravo stanje. Poleg anticelulitne terapije je namenjen tudi za učvrstitev povešene in ohlapne kože, poporodno rehabilitacijo in post kirurško okrevanje.
V času tretmaja pacient nosi specialen LPG bodi, ki omogoča lažje delo z aparatom in pacientu nudi prijeten občutek udobja in osebne higiene.
Rezultati, doseženi z Endermologie metodo, so potrjeni v preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah širom sveta. Cellu M6 Keymodule je edini aparat v boju proti celulitu, ki je priznan s strani svetovne asociacije plastičnih kirurgov (ISAPS).

Kdo je primeren kandidat?

Primeren je za vse starosti in tipe kože. Uporabo aparata odsvetujemo v primeru nosečnosti, infekcij, alergij in ostalih suspektnih sprememb na koži, razširjenih ven, karcinoma, antikoagulacijske terapije, liposukcije (do 6 mesecev po operaciji).
Za doseganje optimalnih in želenih rezultatov, se priporoča minimalno paket 15-20 terapij celega telesa, ki se izvajajo 2 do 3-krat tedensko.

Okrevanje

Po prvem posegu možen občutek bolečin v mišicah, dodatna domača nega ni potrebna.

lpg endermologie lipomasaža
Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form