NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

ESTETSKI POSEG PRSI

H korekcijam prsi štejemo povečanje in dvig prsi, zmanjšanje prsi ter korekcijo bradavic. Rezultat posega so lepše oblikovano oprsje in bolj mladosten izgled, kar pozitivno vpliva na samopodobo in samozavest ter prispeva k boljšemu počutju in kakovosti življenja.
Operacija prsi ni le estetski poseg, velikokrat z njo odpravimo tudi funkcionane težave.

Operacija prsi v kliniki Fabjan

Zdravniki v naši kliniki bodo poskrbeli, da bo vaša izkušnja res najboljša, saj natančno vemo, kaj potrebujete in kakšne rezultate želite. Naši kirurgi so doslej opravili že več kot tisoč operacij povečanja, dviga in zmanjšanja prsi.

Povečanje prsi

Povečanje prsi izboljša izgled, obliko in velikost vaših prsi. Za ta poseg se odločajo ženske v različnih življenjskih obdobjih, v zgodnjih dvajsetih letih in po končanem rodnem obdobju. Podatki kažejo, da so v večini primerov celo bolj zadovoljne z rezultati in izgledom, kot so pričakovale.

Zmanjšanje prsi

Za zmanjšanje prsi se odločajo ženske, ki zaradi prevelikih prsi čutijo nelagodje ali celo slabo fizično počutje zaradi teže dojk.  Z operativnim posegom pridobijo idealen izgled in zvišajo kakovost življenja.

Dvig prsi

Z operacijo dvig prsi kirurg odstrani odvečno kožo, učvrsti okoliško tkivo, preoblikuje obliko in podpre prsi. Dvig prsi tako zagotovi novo udobje in lep izgled prsi.

Korekcija bradavic

Korekcija bradavic je poseg s katerim večinoma korigiramo vdrte bradavice, lahko pa tudi spremenimo velikost bradavic.

Galerija rezultatov

V galeriji si lahko podrobneje ogledate slike pred in po posegu naših pacientk.

Galerija rezultatov

ŠTEVILO POVPRAŠEVANJ  NA LETO

Povečanje prsi
30.000
Zmanjšanje prsi
1.500
Dvig prsi
1.000
Število opravljenih operacij prsi v Kliniki Fabjan
300 + / letno

NAJPOGOSTEJŠI RAZLOGI ZA OPERACIJO:

  • individualni pregled in posvet
  • operativni poseg
  • uporabo najboljših materialov (implantatov)
  • anestezijo in izbrane prsne vsadke
  • silikonske obliže za hitro celjenje brazgotine
  • pooperativni pregled

3D Simulacija vašega izgleda že pred posegom!

Vaš izgled po lepotni operaciji je zdaj lahko viden že pred posegom. Z enostavno, hitro in učinkovito 3D simulacijo izgleda. S pomočjo sodobne tehnologije lahko v kliniki Fabjan ocenite rezultat predvidenega posega. Na pregledu z našimi kirurgi izberite želeno obliko in velikost vsadkov za povečanje dojk in ocenite, če so skladni z vašim telesom in željami po spremembi.

S programom lahko preoblikujemo tudi posamezne dele obraza, kot so veke, nos, ušesa, čelo … Odvzamemo ali dodamo pa lahko tudi maščobo na različnih delih telesa. 3D simulacija izgleda s svojo enostavnostjo omogoči in olajša vašo odločitev o izvedbi lepotnega posega.

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za posvet.

Želim posvet

Zakaj se odločiti za operacijo prsi?

Neustrezna velikost prsi pogosto vpliva na vašo samopodobo in zmanjšano samozavest. Pogosto je težko najti prava oblačila ali modrček.  Da bi našli najboljšo rešitev, mora kirurg v pogovoru z vami dobro razumeti vaše potrebe in na podlagi izkušenj predlagati rešitev, s katero boste res zadovoljni. To lahko vključuje samo dvig prsi, zmanjšanje prsi ali razne kombinacije z vključenimi vsadki, ki zagotavljajo idealen izgled in popolno zadovoljstvo. 

Nevšečnost, ki jo opažajo milijone žensk po svetu, je izguba polnosti svojih prsi. Velikost dojk se namreč po porodu lahko drastično spremeni, največkrat v smeri izgube polnosti. Ta pojav je možen tako pri ženskah, ki so imele manjše prsi, kot pri tistih z večjimi naravnimi prsmi.
V tem primeru vam bo kirurg strokovno svetoval, ali se odločiti le za dvig, ali kombinacijo dviga in povečanja z vsadki, da boste želeni rezultat.

Velike prsi lahko pogosto porušijo simetrijo telesa, mnogokrat pa se lahko čez čas pojavijo tudi bolečine v hrbtu, kot posledica teže prsi, ki obremenjuje ledveni del hrbta. Kirurg vam bo na podlagi svojih izkušenj predlagal poseg, ki vam bo kar najbolje ustrezal.

operacija prsi estetika fabjan

Začnite svoje popotovanje do popolnega izgleda s prijavo na posvet!

Spoznali smo, da ima čisto vsaka ženska drugačne razloge za poseg in različne predstave o svojem popolnem izgledu. Prav zato vas vabimo na neobvezujoč posvet in pregled z našim kirurgom, ki ima dolgoletne izkušnje in bo znal poiskati najboljšo rešitev za vas.

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Želim posvet