ESTETSKA GINEKOLOGIJA (GINEKOESTETIKA)
IN GENITALNA KIRURGIJA

Estetska in rekonstruktivna ginekologija (ali ginekoestetika) zajemata vrsto posegov za izboljšanje videza in privlačnosti ženskih zunanjih genitalij ter izboljšanja spolne funkcije.

Niste povsem zadovoljni z videzom svojega zunanjega spolovila? Našo kliniko obiščejo predvsem ženske, ki se soočajo s prirojenimi nepravilnostmi (npr. asimetrija sramnih ustnic), ki so večkrat rodile, doživele travmatični porod ali se med spolnostjo ne počutijo udobno. S pomočjo estetske ginekologije vam omogočamo korekcijo, izboljšanje videza in delovanja vaših spolnih organov.

Dolgoletne izkušnje na področju estetske ginekologije odpirajo široke možnosti za modeliranje in spremembo videza intimnih delov, vendar pa je končni obseg operacij odvisen predvsem od vaših želja in pričakovanj. Estetska ginekologija zajema vrsto posegov za izboljšanje videza in poprave funkcije vaših intimnih predelov, ki vodijo k boljši samopodobi, privlačnosti in dobrega počutja.

Sinonimi za estetsko ginekologijo so tudi: plastična ginekologija, ginekološka kozmetika ali ginekoestetika.

Naš program estetskih operacij na področju intimnih delov telesa pri ženski obsega:

 • Zdravljenje stresne urinske inkontinence
  Stresna urinska inkontinenca (SUI) je pogosta težava žensk. Kaže se z nehotenim uhajanjem urina pri hoji po stopnicah, kihanju, kašljanju, teku, spolnih odnosih, smehu. Najnovejšo in zelo uspešno metodo zdravljenja stresne urinske inkontinence predstavlja uporaba laserske tehnologije. Uporabljamo jo pri blagi do zmerni stresni urinski inkontinence. Preliminarne klinične preiskave kažejo, da je metoda učinkovita, enostavna in predvsem varna.
  Več...
 • Pomlajevanje nožnice (lasersko zdravljenje sindroma ohlapne nožnice):
  O sindromu ohlapne nožnice govorimo, ko opazite, da občutek v intimnih predelih ni enak, da spolnost s partnerjem doživljate manj intenzivno ali da imate preširoko nožnico. Najnovejša in trenutno edina zares uspešna metoda zdravljenja sindroma ohlapne nožnice je uporaba laserja.
  Več...
 • Labioplastika ali Plastična kirurgija malih sramnih ustnic):
  Labioplastika je ena od najbolj pogosto opravljenih posegov na področju estetske ginekologije. Za vas je primerna predvsem, če občutite nelagodje med spolnimi odnosi ali ste v zadregi zaradi velikosti ali asimetrije svojih malih sramnih ustnic. Zdravljenje vključuje odstranitev odvečnega tkiva kirurško ali s pomočjo laserja.
  Več...
 • Vaginoplastika ali Lifting vagine (zožanje vhoda v nožnico):
  Posegi za lifting vagine so prava izbira za vas, če imate občutek prekomerno razširjenega vhoda v nožnico, ki se pojavlja kot posledica številnih porodov in doživljate manjši seksualni užitek. Težavo se da odpraviti s posebnimi šivi Happylift.
 • Povečanje velikih sramnih ustnic:
  Po 20. letu starosti pričnejo velike sramne ustnice usihati in izgubijo videz napetosti in elastičnosti. Na sodoben način injiciramo polnila v velike sramne ustnice z namenom, da učvrstimo in izboljšamo videz vaših velikih sramnih ustnic. Efekt se vzdržuje individualno, naše izkušnje kažejo v povprečju nekje 8-12 mesecev.
 • Odstranjevanje ali zarezovanje himen (himenotomija):
  Poseg vključuje rezanje predebelega dela himena tako, da se naredi normalen in funkcionalen prehod v nožnico za normalne spolne odnose.
 • Povečanje G-točke:
  Povečanje G točke je sodoben način širitve, krepitve in učvrstitev točke G za izboljšanje vašega spolnega odnosa.
 • Beljenje splovila:
  V predelu vašega zunanjega splovila pogosto pride do kopičenja kožnega barvila - pigmenta melanina. S pomočjo najnovejše laserske tehnologije in TCA kisline lahko v precejšnji meri kožo razbarvamo.
 • Orgazem shot:
  O-shot orgazem shot za intenzivnejše doživljanje orgazma. Najnovejši poseg v povezavi z laserjem ali brez, je uporaba trombocitne plazme (PRP), s katero pomladimo predel zunanjega dela ženskega spolovila – klitoris in nožnico. S tem postopkom pri vas dosežemo večjo vlažnost, hitrejše in lažje spolno vzburjenje ter bolj kvalitetno doseganje orgazma.
 • Lipoliza venerinega grička:
  V predelu venerinega grička lahko pride do prekomernega nabiranja maščobnega tkiva, kar lahko odpravimo s pomočjo laserja ali operativno.

PRIJAVITE SE NA POSVET Z GINEKOLOGOM

Vpišite podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali in vam uredili vaš posvet.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form