NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

ESTETSKA GINEKOLOGIJA (GINEKOESTETIKA) IN GENITALNA KIRURGIJA

Niste povsem zadovoljni z videzom svojega zunanjega spolovila? Našo kliniko obiščejo predvsem ženske, ki se soočajo s prirojenimi nepravilnostmi (npr. asimetrija sramnih ustnic), ki so večkrat rodile, doživele travmatični porod ali se med spolnostjo ne počutijo udobno. S pomočjo estetske ginekologije vam omogočamo korekcijo, izboljšanje videza in delovanja vaših spolnih organov.

Dolgoletne izkušnje na področju estetske ginekologije odpirajo široke možnosti za modeliranje in spremembo videza intimnih delov, vendar pa je končni obseg operacij odvisen predvsem od vaših želja in pričakovanj. Estetska ginekologija zajema vrsto posegov za izboljšanje videza in poprave funkcije vaših intimnih predelov, ki vodijo k boljši samopodobi, privlačnosti in dobrega počutja.

Sinonimi za estetsko ginekologijo so tudi: plastična ginekologija, ginekološka kozmetika ali ginekoestetika.

Naš program estetskih operacij na področju intimnih delov telesa pri ženski obsega več tretmajev in posegov.

estetska ginekologija Fabjan

Zdravljenje stresne urinske inkontinence

Stresna urinska inkontinenca (SUI) je pogosta težava žensk. Kaže se z nehotenim uhajanjem urina pri hoji po stopnicah, kihanju, kašljanju, teku, spolnih odnosih, smehu. Najnovejšo in zelo uspešno metodo zdravljenja stresne urinske inkontinence predstavlja uporaba laserske tehnologije. Uporabljamo jo pri blagi do zmerni stresni urinski inkontinence.
Preliminarne klinične preiskave kažejo, da je metoda učinkovita, enostavna in predvsem varna.

Pomlajevanje nožnice (lasersko zdravljenje sindroma ohlapne nožnice)

O sindromu ohlapne nožnice govorimo, ko opazite, da občutek v intimnih predelih ni enak, da spolnost s partnerjem doživljate manj intenzivno ali da imate preširoko nožnico.
Najnovejša in trenutno edina zares uspešna metoda zdravljenja sindroma ohlapne nožnice je uporaba laserja, t.i. lasersko pomlajevanje ohlapne nožnice.

Labioplastika (plastična kirurgija malih sramnih ustnic)

Labioplastika je ena od najbolj pogosto opravljenih posegov na področju estetske ginekologije. Primerna je, če občutite nelagodje med spolnimi odnosi ali ste v zadregi zaradi velikosti ali asimetrije svojih malih sramnih ustnic. Zdravljenje vključuje odstranitev odvečnega tkiva kirurško ali s pomočjo laserja.

Vaginoplastika (lifting vagine)

Vaginoplastika ali lifting vagine (lifting nožnice) je prava izbira za vas, če imate občutek prekomerno razširjenega vhoda v nožnico, ki se pojavlja kot posledica številnih porodov in doživljate manjši seksualni užitek. Težavo se da odpraviti s posebnimi šivi Happylift.  

Povečanje velikih sramnih ustnic

Po 20. letu starosti pričnejo velike sramne ustnice usihati in izgubijo videz napetosti in elastičnosti. Na sodoben način injiciramo polnila v velike sramne ustnice z namenom, da učvrstimo in izboljšamo videz vaših velikih sramnih ustnic. Efekt se vzdržuje individualno, naše izkušnje kažejo, da traja v povprečju nekje 8-12 mesecev.

Operativna korekcija deviške kožice - himenoplastika

Deviška koža ali himen je tanka membrana, ki se nahaja na vhodu v nožnico. Postopek himenoplastike vključuje ponovno povezovanje raztrganega ali poškodovanega himena s kirurškim posegom. Operacija izvedemo z uporabo finih šivov, ki ponovno povežejo ppredel himena med sabo.

Zarezovanje ali odstranjevanje deviške kožice- himeotomija

Himenotomija je kirurški postopek, pri katerem kirurg himen delno ali v celoti odstrani ali zareže. To se naredi v primeru, če doživljate težave ali stisko zaradi nepremostljivega himena, ki bi lahko oviral normalne fiziološke funkcije ali seksualno aktivnost.

Vbrizgavanje s proteini bogate plazme (PRP) ali hialuronske kisline v vagino (G shot)

G shot je postopek, ki izboljša spolno zadovoljstvo žensk. V predel vaginalne stene vbrizgamo s proteini bogato plazmo (PRP) ali hialuronsko kislino, kar pomladi zunanji del ženskega spolovila. Posledica so večja vlažnost, hitrejše in lažje spolno vzburjenje ter bolj kvalitetno doseganje orgazma.

Vbrizgavanje s proteini bogate plazme (PRP) ali hialuronske kisline v klitoris (O shot)

O shot je postopek, ki izboljša spolno zadovoljstvo žensk. V predel okoli klitorisa vbrizgamo s proteini bogato plazmo (PRP) ali hialuronsko kislino, kar poveča občutljivost in zadovoljstvo med spolnimi odnosi.

Beljenje spolovila

V predelu zunanjega splovila pogosto pride do kopičenja kožnega barvila - pigmenta melanina. S pomočjo najnovejše laserske tehnologije in TCA kisline lahko v precejšnji meri kožo posvetlimo.

Lipoliza venerinega grička

V predelu venerinega grička lahko pride do prekomernega nabiranja maščobnega tkiva, kar lahko odpravimo s pomočjo laserja ali operativno z liposukcijo.

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form