NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

Urinska inkontinenca in ohlapna nožnica!

Estetika Fabjan

Predstavljamo najnovejšo metodo zdravljenja urinske inkontinence. Ta ni le učinkovita, temveč je tudi enostavna in predvsem VARNA!

Žensko telo

Kaj je sindrom ohlapne nožnice?

O sindromu ohlapne nožnice govorimo, ko občutek v intimnih predelih ni enak, da spolnost s partnerjem doživljata manj intenzivno ali da ima preprosto preširoko nožnico. Vzroki: prekomerno raztezanje nožnice ob porodu, prirojena slabost vezivnega tkiva in procesi staranja.

Kaj je stresna urinska inkontinenca?

Stresna urinska inkontinenca (SUI) je pogosta težava žensk. Kaže se z nehotenim uhajanjem urina pri hoji po stopnicah, kihanju, kašljanju, teku, spolnih odnosih, smehu, itd..Vzroki: oslabelost zapiralnega mehanizma sečnice, obporodne poškodbe, pomanjkanja ženskih spolnih hormonov, dolgotrajno povečan pritisk v trebuhu, ki se pojavlja pri kroničnem kašlju, debelosti ali dvigovanju težkih bremen.

žensko telo

Postopek laserskega zdravljena phlapne nožnice in sui

S pogovorom in z ginekološkim pregledom ugotovimo statiko medeničnega dna, ugotavljamo sindrom ohlapne nožnice in grobo ocenimo stopnjo SUI.

Zelo pogosto sta SUI in sindrom ohlapne nožnice povezana, zato našim pacientkam v enem posegu, z zamenjavo laserske sonde nudimo zdravljenje obeh.

Prijavite se na brezplačen posvet, kjer se boste z ginekologom pogovorili o svoji težavi. Za dodatna vprašanja nas lahko pokličete tudi na 051 327 500.

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Aktualni članki