NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

4 TRENDI, KI PREVLADUJEJO TO POLETJE

Estetika Fabjan

Vse več ljudi se odloča za tretmaje in posege za izboljšanje svojega videza in povečanje samozavesti, kar se občutno opazi v porastu števila lepotnih operacij. Preberite si kateri so top 4 trendi poletja.

Nasmejan obraz ženske

Kozmetična kirurgija je od 90. let naprej vse bolj priljubljena in zdaj že precej zaželena praksa.  Ljudje ne skrivajo več izkušenj o svojih tretmajih, ampak so pripravljeni o njih odkrito spregovoriti in deliti svoje dobre, kot tudi slabe izkušnje. Odločitev o lepotni operaciji je postala tako enostavna in zaželjena, da estetski kirurgi nenehno poskušajo najti nove in inovativne načine za spreminjanje teles in obrazov, da bi zadovoljili potrebe in želje svojih strank. Spodaj predstavljamo top 4 trende, ki prevladujejo v letošnjem poletju:

1. Čas je za poletne poljube

Polnila za ustnice so že nekaj let običajni postopek, vendar je čedalje bolj priljubljen,saj slednja vedno prinesejo najbolj naravne rezultate. Polnila za ustnice so začasna, med injiciranjem hialuronske kisline v ustnico pa se območje med vrhom ustnice in dnom nosu skrajša. Posledično se robovi ustnic dvignejo, zaradi česar so videti bolj polne, hkrati pa okrepijo zapeljiv Kupidov lok ustnic. Kaj več bi si še lahko želeli, da poudarite svoje ustnice in lep nasmeh?

2. Zgladite svojo kožo

Še vedno najbolj zaželen minimalno invaziven postopek plastične kirurgije predstavlja botulinum toksin. Uporablja se za  zmanjševanje pojava drobnih linij in gub na koži. Vse pogosteje pa se uporablja tudi kot preventivni postopek - da prepreči, da bi se te črte in gube sploh sprva pojavile na koži. Eden izmed razlogov, zakaj je tako priljubljen, je tudi zato, ker ga je mogoče uporabiti na različne načine. Zmanjšuje linije in gube, preprečuje jih pri mlajših ljudeh in se celo uporablja za zdravljenje prekomernega potenja v predelu pod pazduhami.

3.  Manjši popravek nosu za veliko spremembo

Rinoplastika ali operacija nosu je kirurški postopek obraza številka 1.  Že samo manjši poseg zaprte rinoplastike lahko na vašem obrazu naredi očitno razliko. Nedavna raziskava, ki je ocenjevala učinke rinoplastike na privlačnost in osebnost, je razkrila, da je rinoplastika pokazala pozitivne učinke na »obrazno harmonijo, privlačnost in samozavest«.Verjetno je to glavni razlog, zakaj je ta kirurški poseg tako zaželen.

4. Očarajte s svojim pogledom

Oči so prve, ki jih opazimo, ko spoznamo nekoga in predstavljajo ogledalo naše duše. Koža okoli njih je zelo tanka – ste vedeli, da meri le 1,5 milimetra? Prav tako tudi ni tako elastična, kakor na drugih predelih obraza, zato so znaki staranja in utrujenosti na očeh še toliko bolj vidni. Z manjšo korekcijo spodnjih ali zgornjih vek boste očem dodali pridih svežine in zakrili temne vrečke pod njimi in s tem poudarili lepoto svojih oči.

lepotna kirurgija

Prijavite se na neobvezujoč posvet.

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Aktualni članki