NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

Brazilski dvig zadnjice - dve muhi na en mah

Ob številnih tujih in slovenskih zveznicah je dandanes polnejša in lepo izoblikovana zadnjica postala kar “must-have” simbol za privlačen videz ženske. Še več, v zadnjih letih je preoblikovanje in povečanje zadnjice z lastno maščobo postal najbolj popularen poseg telesa po svetu. A kako sploh poteka poseg brazilskega dviga zadnjice in zakaj se naše pacientke odločajo zanj? Preverite!

brazilski dvig zadnjice
brazilski dvig zadnjice

PRVI JA! - DVE MUHI NA EN MAH

Poleg tega, da bo zadnjica večja, višja in bolj oblikovana, boste izgubili tudi neželeno maščobo z drugih predelov telesa, saj kirurgi vzamejo maščobo tam, kjer jo že imate. Vzamejo jo z drugih delov telesa in ponovno vbrizgajo v zadnjico. Ta področja so običajno boki, trebuh, stegna, ljubezenski ročaji. Brazilski dvig zadnjice vam omogoča izgubo maščobe z območij, kjer tega ne želite, in hkrati prenos tja, kjer si jo želite! Kar dve muhi na en mah, fantastično, kajne?! 

DRUGI JA! – IZBOLJŠANJE VAŠEGA TELESNEGA RAZMERJA

Najpogostejši razlog, da se ljudje odločijo za brazilski dvig zadnjice, je izboljšanje vašega telesnega razmerja.  Z minimalno invazivnimi injekcijami okrepimo vašo zadnjico in vam omogočimo podobo, ki ste si jo vedno želele.  Na ta način tudi preoblikujemo zadnjico, kar vam omogoča spreminjanje naravne ukrivljenosti telesa, zato tudi oblačila z večjo in bolj zaobljeno zadnjico na vas izgledajo bolje.
 

TRETJI JA! – NARAVNI VIDEZ IN OBČUTEK

Številni vsadki in umetna polnila lahko privedejo do nenaravnega videza. To še posebej velja, če se spremeni oblika telesa. Naprimer, če shujšate ali pridobite na telesni masi.

Brazilski dvig zadnjice je edini postopek, ki za dosego sanjske oblike vaše zadnjice uporablja prave maščobne obloge iz telesa. To pomeni, da so rezultati po videzu res naravni.

 

ČETRTI JA! – VARNOST 

Brazilski dvig zadnjice je ena najvarnejših možnosti kozmetične kirurgije, saj se pri postopku uporabi vaša lastna maščoba, z namenom, da izboljšamo vašo obliko zadnjice. S tem pa omogoča precej manjše tveganje za okužbo v primerjavi s silikonskimi vsadki.

PETI JA! – HITRI REZULTATI  

Ste naveličani, da vsak teden preživite ure v telovadnici, preoblikujete telo, a zadnjice vam ne uspe? Če je tako, je brazilski dvig zadnjice popoln postopek za vas.

Brazilski dvig zadnjice je hiter postopek, ki omogoča vidne rezultatev le nekaj urah, ki se stopnjujejo čez čas.

 

ŠESTI JA! MANJ OPAZEN CELULIT

 Medtem ko boste imeli občutek mehke zadnjice, bo slednja tudi trdnejša in polnejša. Posledično pa to pomeni, da bo pripomogla k zmanjšanju morebitnega vidnega celulita.

 Tudi zato, ker postopek dvigne zadnjico, lahko pomaga zmanjšati celulit na stegnih. Z brazilskim dvigom zadnjice bodo torej vaše noge in zadnjica videti lepše.

 

Za več informacij o posegu preberite tukaj.