NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

Estetski Poseg

Estetika Fabjan

Ko se odločate za poseg, razmišljajte o ceni več kot le o številki, saj če se ne izvede ustrezno, lahko na dolgi rok plačate še višjo ceno!

Ženska drži v roki hranilnik za denar

Naj cena ne bo odločilni dejavnik pri odločitvi za poseg!

Plastična operacija v eksotičnih krajih

Plastična operacija v tujini pogosto zveni kot luksuzni oddih: odpotovati v tujino in opraviti poseg po nižji ceni (upoštevajte še stroške bivanja, prevoza, raznih laboratorijskih preiskav), medtem ko uživate v lepem razgledu. Na žalost je plastična kirurgija, znana tudi kot medicinski turizem, povezana s številnimi zdravstvenimi tveganji. Če vas operira kirurg, ki ni certificiran, usposobljen in klasificiran, se lahko srečate s težavami med ali po postopku, kot so:

- Pomanjkanje pomembne nadaljne oskrbe in pogovora s kirurgom, ko pridete domov

- Izguba pravnih pravic, če je bil postopek opravljen neprimerno v drugi državi

- Zdravstvena vprašanja, povezana s potovanjem z letalom ali avtom v vaši ključni fazi okrevanja, kar lahko ovira celjenje in pusti neželene rezultate.

Cena ni vse

Pogajanje glede cene estetskega posega ni nujno najboljše, ko gre za vaše zdravje in telo. Želite si, da bi bil poseg uspešno in varno opravljen že prvič, zato izberite najboljšega kirurga in ne nujno najbolj poceni. Če želite preverjene vrhunske specialiste s področja estetske, plastične, rekonstruktivne in revizijske kirurgije, vas vabimo v kliniko Fabjan.

O želenem posegu, izvedbi, okrevanju in ceni se lahko brezplačno posvetujete z izbranim kirurgom. Vašo varnost in dobro počutje pred, med in po posegu, bomo dali na prvo mesto. V kliniki vam uredimo tudi možnost plačila na 24 obrokov ali predstavimo pridobitev hitrega kredita. Za vse informacije smo vam na voljo na info@lepotni-kirurgi.si ali nas pokličite na: 051 327 500.

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Aktualni članki