NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

Naj cena ne bo odločilni dejavnik pri odločitvi za poseg!

Cena je pomemben dejavnik pri odločitvi, ali boste estetski poseg opravili ali ne. Toda, ko se odločate za poseg, razmišljajte o ceni več kot le o številki. Razmislite o svojem dobrem počutju in o končnem izidu kirurškega posega. Cene med kirurgijami doma in po svetu izjemno nihajo. V mnogih primerih “dobra kupčija” za npr. povečanje prsi ni najboljša ali najbolj varna pot. Kirurgi, ki oglašujejo super nizke cene, pogosto “varčujejo” drugje (kvaliteta vsadkov, tehnika posega, anestezija, ostali materiali) in tako lahko ponudijo nižjo ceno posega. A če se lepotna operacija ne izvede ustrezno, lahko plačate višjo ceno na dolgi rok, ko boste morali popravljati posledice “poceni” posega.

Plastična operacija v eksotičnih krajih

Plastična operacija v tujini pogosto zveni kot luksuzni oddih: odpotovati v tujino in opraviti poseg po nižji ceni (upoštevajte še stroške bivanja, prevoza, raznih laboratorijskih preiskav), medtem ko uživate v lepem razgledu. Na žalost je plastična kirurgija, znana tudi kot medicinski turizem, povezana s številnimi zdravstvenimi tveganji. Če vas operira kirurg, ki ni certificiran, usposobljen in klasificiran, se lahko srečate s težavami med ali po postopku, kot so:

- Pomanjkanje pomembne nadaljne oskrbe in pogovora s kirurgom, ko pridete domov

- Izguba pravnih pravic, če je bil postopek opravljen neprimerno v drugi državi

- Zdravstvena vprašanja, povezana s potovanjem z letalom ali avtom v vaši ključni fazi okrevanja, kar lahko ovira celjenje in pusti neželene rezultate.

Cena ni vse

Pogajanje glede cene estetskega posega ni nujno najboljše, ko gre za vaše zdravje in telo. Želite si, da bi bil poseg uspešno in varno opravljen že prvič, zato izberite najboljšega kirurga in ne nujno najbolj poceni. Če želite preverjene vrhunske specialiste s področja estetske, plastične, rekonstruktivne in revizijske kirurgije, vas vabimo v kliniko Fabjan.

O želenem posegu, izvedbi, okrevanju in ceni se lahko brezplačno posvetujete z izbranim kirurgom. Vašo varnost in dobro počutje pred, med in po posegu, bomo dali na prvo mesto. V kliniki vam uredimo tudi možnost plačila na 24 obrokov ali predstavimo pridobitev hitrega kredita. Za vse informacije smo vam na voljo na info@lepotni-kirurgi.si ali nas pokličite na: 051 327 500.