NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

Lažje okrevanje po operaciji dojk

Estetika Fabjan

Okrevanje po estetski operaciji zahteva posebno pozornost. V prvih tednih, k temu veliko pripomore prava izbira nedrčka. Razkrijemo, kako ta poteka.

Gospa z nasmehom na obrazu

Nedrček je kot opornica za dojke in ga mora pacientka navadno nositi noč in dan. Smiselno je, da si pacientka nedrček priskrbi že pred operacijo, saj kasneje za to nima časa, hkrati pa ji zdravstveno stanje med okrevanjem ne omogoča sprehajanja po trgovinah in iskanja ustreznih pripomočkov. Po povečanju dojk s silikonskim vsadkom mora bolnica nositi poseben kompresijski nedrček, ki učvrsti dojki in z dodatnim posebnim trakom zadržuje vsadek v ustreznem položaju.

Pravi nedrček je izdelan iz kakovostnega mehkega bombaža brez lateksa in ima brezšivni košarici. Široka podprsna elastika zagotavlja odlično podporo, sistem ježkov in kaveljčkov pa omogoča enostavno zapenjanje in prilagajanje dnevnim aktivnostim. Naramnice, ki so široke in podložene, lahko enostavno prilagajamo. Nastavljiv širok in anatomsko oblikovan kompresijski trak, ki v fazi celjenja zadržuje vsadke v primernem položaju, omogoča varno telesno aktivnost ter lajša pooperativne bolečine.

Nedrček, ki ga pacientke lahko kupijo v naši kliniki Fabjan, je izdelan na osnovi analiz, želja in potreb pacientk!

Vabimo vas, da nas za več informacij in posvet s kirurgom obiščete tudi v naši kliniki. Prijavi se na posvet!

ženska v nederčku


Za več informacij preberite:

- Povečanje prsi

- Zmanjšanje prsi

- Dvig prsi

- Korekcija prsnih bradavic

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Aktualni članki