NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

Povečanje prsi v jesenskem/zimskem času!

Estetika Fabjan

Jesen z začetkom zime je čas, kot nalašč za spremembe, tudi za osebne preobrazbe, o katerih morda razmišljate že več mesecev ali celo let.

Povečanje prsi - Fabjan

Eden od najbolj priljubljenih lepotnih posegov, ki se izvaja skozi celo leto, je povečanje prsi. Z jesenjo pride čas, ki je še posebno idealen za ta poseg. Morda ste slišali ali brali o jesenski in zimski "plastični kirurški sezoni". Obstajajo nekateri posebni razlogi, ki izpostavijo zakaj je smiselno, da se odločite za poseg ravno v teh dveh letnih časih.

povečanje dojk

Tukaj je 5 najpogostejših razlogov:

  1. Hladnejše vreme je odličen izgovor za preživljanje časa v zaprtih prostorih. Če ste eden izmed tistih, ki so v toplejših mesecih radi aktivni, si v jesenskem in zimskem času, predvsem zaradi vremena lažje odpustite ležernost. Takrat si lahko ob počitku po operaciji ogledate svoje najljubše oddaje in se pri tem ne počutite krivega. S krajšimi dnevi je tudi manjše tveganje, da sončni UV-žarki dodatno poškodujejo brazgotino po posegu.
  2. Urnik kirurgije lahko sovpada z odmori počitnic. Večina bolnikov potrebuje približno do 7 dni okrevanja po operaciji. Za ženske, ki želijo prihraniti svoje dopustniške dni za nekaj drugega kot okrevanje po povečanju dojk, je načrtovanje operacije okoli jesensko-zimskih počitnic idealno. Omogoča vam, da prihranite dni dopusta za počitnice na plaži, ki vas čakajo naslednje poletje.
  3. Daljši dnevi pomladi in poleti ponujajo številne priložnosti za aktivni vsakdanjik, kar pa si v primeru operacije takrat ne boste morali privoščiti. Počitek in sprostitev v zaprtih prostorih je nujnost, ki jo kirurg naroči po operaciji. Jeseni in pozimi boste tako imeli manj skušnjav in se boste lažje držali napotkov za okrevanje.
  4. Po povečanju dojk, se brazgotina popolnoma zaceli po mesecu ali dveh.  Čeprav okrevanje po operaciji dojk traja le nekaj dni do tedna je končni in popoln rezultati vašega postopka viden čez kakšen mesec. Z jesensko ali zimsko operacijo boste pripravljeni pokazati svoje popolne rezultate operacije že spomladi.
  5. Pomembno je, da si po operaciji vzamete športni premor, saj le tako vaše oprsje popolnoma in hitro okreva. Jeseni in pozimi je ta premor lažji, hkrati pa vam omogoča, da prej ko se za operacijo odločite, prej boste pripravljeni na pomladne dni in na ponovno vrnitev v telovadnico ter vrnitev k vašim najljubšim športnim aktivnostim.

Za posvet in več informacij nam pišite TUKAJ.

Preberite več o:

- Zmanjšanje prsi

- Dvig prsi

- Korekcija bradavic

- Prsi

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Aktualni članki