PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

Rdečična koža – kuperoza

Rdečična koža ali kuperoza je stanje kože, pri katerem skozi tanko povrhnjico vidimo posamezne žilice ali celo mrežico rdečih žilic.
kuperoza
TRAJANJE POSEGA
20 - 60 min
kuperoza
ČAS OKREVANJA
/
kuperoza
ODSOTNOST Z DELA
ni potrebna

Kaj je kuperoza?

Žilice povzročajo rdečico, ki so posledica slabe elastičnosti in mikrocirkulacije, ki pa sta običajno posledici genske zasnove, življenjskega okolja in ritma, izpostavljenost premočnim zunanjim dejavnikom. Ti dejavniki lahko stanje kupertoze zelo poslabšajo. Nega in previdnost sta zato izjemno pomembna.

Kuperoza se še poslabšuje s staranjem, ko so razpokane žilice še vidnejše, saj se s starostjo tanjša koža. Bolj kot je koža tanka, bolj so žilice vidne.

O posegu

Pri tovrstni problematiki se najprej izvede laserski poseg, kjer se eliminirajo prisotne kapilare. Zmanjšanje rdečične kože oz. kuperoze je učinkovitejše, če se poleg laserskega posega izvajajo tudi specialne nege, ki so primerne za takšno stanje kože.

Imate dodatna vprašanja o posegu?

Vse odgovore lahko izveste na našem neobvezujočem posvetu s kirurgom.

Trudimo se, da vam zagotovimo vrhunsko izkušnjo pred, med in po posegu. Zato se o vseh želenih aspektih posega lahko dogovorite na našem strokovnem posvetu brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti.

Datum posveta boste določili z našim operaterjem in nato po pošti prejeli vse pomembne informacije, da se boste lahko lažje pogovorili o vprašanjih, ki so pomembna za vas.

Na posvet se lahko prijavite preko spodnjega obrazca ali nam pišite preko elektronske pošte na info@lepotni-kirurgi.si.  

Veselimo se srečanja z vami.

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiramo, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form