NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66 Celje: 041 608 544

MAŠINA IZKUŠNJA

Ekipa estetike Fabjan je Maši pomagala, da v življenju končno zasije.

Maša meni, da je pomembno, da se znotraj počutiš dobro, zaradi česar se je obrnila na estetsko kirurgijo Fabjan, da bi ji pri tem pomagala. 
Ko je iz strani prijateljice slišala, kako navdušena je nad spretnimi kirurgi ekipe Fabjan, je takoj vedela, da bo ta kirurgija idealna zanjo.
“Mnogi ljudje bodo šli pred odločitvijo na več posvetov, meni pa ni bilo treba - že v sprejemni sobi sem vedela, da bom postopek opravila."
Leta 2010 si je Maša povečala prsi pri drugem ponudniku - in fiziološki vsadki so bili praktično njena edina izbira, saj številni kirurgi takrat še niso dobro poznali najnovejše generacije gelskih vsadkov.
Z omenjeno operacijo je bila kot pravi, vse prej kot zadovoljna.
Že čez nekaj let pa je Maša videla iz prve roke, kako zadovoljne so bile stranke nad plastično kirurgijo Fabjan, saj se je za enega izmed posegov odločila njena prijateljica, ki je bila nad naravnim izgledom navdušena.
“Vedela sem, da jih moram imeti! Izbrala sem si nekoliko večje, a najbolj fascinantno je, kako kljub temu izgledajo in izpadejo naravni."
Maša pravi, da je povečanje prsi vplivalo na njeno življenje na načine, ki se ji prej niso zdeli mogoči. Njena samozavest je narasla, v oblačilih in kopalkah se sedaj počuti seksi, hkrati pa vidi razliko v svojem splošnem obnašanju. Če povzamemo, pravi, da ne bi pri kirurgiji Fabjan spremenila prav ničesar in da bi operacijo priporočila vsaki ženski, ki s svojo velikostjo ni zadovoljna.
»Od osebja v sprejemni sobi do plastičnih kirurgov so vsi ena velika družina. To pri njih najbolj cenim."
Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Če vas zanima karkoli v zvezi z našimi posegi, v spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Želim posvet