NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66 Celje: 041 608 544

IZKUŠNJA STRANKE PO OPERACIJI PRSI


Ekipa estetike Fabjan je Maši pomagala zasijati v največji veličini. 

Maša meni, da je pomembno, da se znotraj počutiš tako dobro, kot to prikazuješ na zunaj, zaradi česar se je obrnila na estetsko kirurgijo Fabjan, da bi ji pri tem pomagala. 

Ko je iz strani prijateljice slišala, kako navdušena je nad spretnimi kirurgi ekipe Fabjan, je takoj vedela, da bo ta kirurgija idealna zanjo.


“Mnogi ljudje bodo šli pred odločitvijo na več posvetov, meni pa ni bilo treba - že v sprejemni sobi sem vedela, da bom postopek opravila tu.”
- Maša
Leta 2010 si je Maša povečala prsi pri drugem ponudniku - in fiziološki vsadki so bili praktično njena edina izbira, saj številni kirurgi takrat še niso dobro poznali najnovejše generacije gelskih vsadkov.

Z omenjeno operacijo je bila kot pravi, vse prej kot zadovoljna.

Že čez nekaj let pa je Maša videla iz prve roke, kako zadovoljne so bile stranke nad plastično kirurgijo Fabjan, saj se je za enega izmed posegov odločila njena prijateljica, ki je bila nad naravnim izgledom navdušena.
“Vedela sem, da jih moram imeti! Izbrala sem si nekoliko večje, a najbolj fascinantno je, kako kljub temu izgledajo in izpadejo naravni."
- Maša

Maša pravi, da je povečanje prsi vplivalo na njeno življenje na načine, ki se ji prej niso zdeli mogoči. Njena samozavest je narasla, v oblačilih in kopalkah se sedaj počuti seksi, hkrati pa vidi razliko v svojem splošnem obnašanju. Če povzamemo, pravi, da ne bi pri kirurgiji Fabjan spremenila prav ničesar. 
»Od osebja v sprejemni sobi do plastičnih kirurgov so vsi ena velika družina. To pri njih najbolj cenim."
- Maša
Mašina zgodba je le ena izmed zgodb, ki jih je v 27 letih soustvarila Estetika Fabjan. V primeru, da se nad katerim izmed posegov operacije prsi zanimate tudi sami, vas vabimo na posvet s katerim izmed naših kirurgov.

Prijava je možna preko spodnjega obrazca:

POSVET Z LEPOTNIM KIRURGOM

Zaupajte nam svoje podatke in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali ter z vami izbrali najboljši termin za vaš poseg pri kirurgu. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

"Preplet strokovnosti in človeškega razumevanja, ki razjasni vse dvome - toplo priporočam!" - Nada, 55 let

Hvala za vašo prijavo

Oops! Something went wrong while submitting the form