PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija je kožno stanje, ki se izraža v obliki ploskih, potemnelih območij kože, ki so svetlo rjave do črne barve ter različnih velikosti in oblik.
hiperpigmentacija
TRAJANJE POSEGA
20 - 60 min
hiperpigmentacija
ČAS OKREVANJA
odvisno od posameznika
hiperpigmentacija
ODSOTNOST Z DELA
odvisno od posameznika

Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija je kožno stanje, ki se izraža v obliki ploskih, potemnelih območij kože, ki so svetlo rjave do črne barve ter različnih velikosti in oblik. Pojavi se zaradi prekomerne tvorbe melanina na določenih predelih kože. Pojavlja se v obliki pigmentnih madežev (starostne pege), ki jih povzroči izpostavljenost soncu; melazme ali kloazme (težava nosečnic), kar povzročijo hormonski vplivi; postinflamatorna hiperpigmentacija (potemnela koža po zaceljenju rane).
Glede na stanje kože se izvajajo kemični pilingi, sistem Nuderm in CFX za globljo transformacijo kože.

Obagi – C Fx sistem™

Je vodilna medicinska kozmetika v boju za lepo kožo. Je mednarodno farmacevtsko podjetje, ki so ga leta 1988 zasnovali vodilni strokovnjaki na področju medicine.
Inovativni izdelki vsebujejo učinkovite formule in dosegajo vidne rezultate v pomlajevanju kože, ki so klinično dokazani. So vodilni v odstranjevanju in transformaciji hiperpigmentacije, poškodbe kože, prezgodnjega staranja kože, aken.
Na voljo je medicinska kozmetika Obagi – C Fx sistem™, ki je primeren za uporabnike, ki imajo blage in srednje močne hiperpigmentacije, gube in fine linije, neenakomeren ton brez sijaja in si želijo pomlajevanje kože brez invazivnejših postopkov. Sistem C Fx vsebuje 5 proizvodov.

Okrevanje po kemičnem pilingu

Vzporedno s terapijo se izvajajo primerne nege doma, ves čas pa je pacient pod nadzorom in je voden z navodili za domačo nego.

Imate dodatna vprašanja o posegu?

Vse odgovore lahko izveste na našem neobvezujočem posvetu s kirurgom.

Trudimo se, da vam zagotovimo vrhunsko izkušnjo pred, med in po posegu. Zato se o vseh želenih aspektih posega lahko dogovorite na našem strokovnem posvetu brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti.

Datum posveta boste določili z našim operaterjem in nato po pošti prejeli vse pomembne informacije, da se boste lahko lažje pogovorili o vprašanjih, ki so pomembna za vas.

Na posvet se lahko prijavite preko spodnjega obrazca ali nam pišite preko elektronske pošte na info@lepotni-kirurgi.si.  

Veselimo se srečanja z vami.

PRIJAVITE SE NA POSVET S KIRURGOM

Izpolnite svoje podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali ter z vami poiskali najboljši termin za vaš poseg pri kirurgu. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form