NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

HIPERPIGMENTACIJA

Hiperpigmentacija je kožno stanje, ki se izraža v obliki ploskih, potemnelih območij kože, ki so svetlo rjave do črne barve ter različnih velikosti in oblik.
hiperpigmentacija
TRAJANJE POSEGA
20 - 60 min
hiperpigmentacija
ČAS OKREVANJA
odvisno od posameznika
hiperpigmentacija
ODSOTNOST Z DELA
odvisno od posameznika

Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija je kožno stanje, ki se izraža v obliki ploskih, potemnelih območij kože, ki so svetlo rjave do črne barve ter različnih velikosti in oblik. Pojavi se zaradi prekomerne tvorbe melanina na določenih predelih kože. Pojavlja se v obliki pigmentnih madežev (starostne pege), ki jih povzroči izpostavljenost soncu; melazme ali kloazme (težava nosečnic), kar povzročijo hormonski vplivi; postinflamatorna hiperpigmentacija (potemnela koža po zaceljenju rane).
Glede na stanje kože se izvajajo kemični pilingi, sistem Nuderm in CFX za globljo transformacijo kože.

Obagi – C Fx sistem™

Je vodilna medicinska kozmetika v boju za lepo kožo. Je mednarodno farmacevtsko podjetje, ki so ga leta 1988 zasnovali vodilni strokovnjaki na področju medicine.
Inovativni izdelki vsebujejo učinkovite formule in dosegajo vidne rezultate v pomlajevanju kože, ki so klinično dokazani. So vodilni v odstranjevanju in transformaciji hiperpigmentacije, poškodbe kože, prezgodnjega staranja kože, aken.
Na voljo je medicinska kozmetika Obagi – C Fx sistem™, ki je primeren za uporabnike, ki imajo blage in srednje močne hiperpigmentacije, gube in fine linije, neenakomeren ton brez sijaja in si želijo pomlajevanje kože brez invazivnejših postopkov. Sistem C Fx vsebuje 5 proizvodov.

Okrevanje po kemičnem pilingu

Vzporedno s terapijo se izvajajo primerne nege doma, ves čas pa je pacient pod nadzorom in je voden z navodili za domačo nego.

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet z zdravnikom specialistom

Vpišite podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form