NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

ABDOMINALNI KIRURG IN UROLOG MATJAŽ KRIŽAJ, DR. MED. 

Matjaž Križaj, dr. med., je specialist abdominalne kirurgije in urologije. Obsežno znanje je pridobil na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Kot dvojni specialist uživa visoko zaupanje pacientov, ki jo poleg strokovne usposobljenosti, ima še zaradi mirne narave in nekonfliktne osebnosti.

Po končanem izobraževanju je več kot 8 let deloval v Zdravstvenem domu Postojna. Trenutno deluje v Splošni bolnišnici Izola, v sklopu estetskih klinik Fabjan pa ga najdete na kliniki v Kolombanu. 

ABDOMINALNI KIRURG IN UROLOG MATJAŽ KRIŽAJ, DR. MED. 

Področja delovanja:

V Estetski kliniki Fabjan opravlja posege s področja splošne in abdominalne kirurgije ter urologije:

  • Izrezovanje kožnih in podkožnih sprememb (ateromi, lipomi, ciste)
  • Kirurgija roke - operacija karpalnega kanala in Dupuytrenove kontrakture
  • Operacije kile
  • Estetske korekcije brazgotin oz. izrezi brazgotin na trebuhu
  • Operacije diastaz
  • Urološki pregledi in operacije  

Kaj meni o svojem poklicu?

Kirurg Matjaž Križaj pravi, da je medicina njegovo poslanstvo, ki ga z veseljem opravlja z znanstveno natančnostjo, obrtniško spretnostjo in umetniško čutnostjo. Delo zdravnika spada med poklice, ki spreminjajo življenje, česar se dobro zaveda, zato ga opravlja odgovorno. Vsak bolnik je zanj edinstvena oseba s specifičnimi potrebami in željami. Pacientom posveti čas in pozornost. Skupaj z njimi oblikuje načrt zdravljenja, ki je prilagojen posamezniku in izveden z najvišjo mero profesionalizma, sočutja in diskretnosti.