NAPOTNICE - Šenčur: 051 357 200Nova Gorica: 08 205 40 66Celje: 041 608 544

KLINIKE FABJAN

Estetika Fabjan je družinsko podjetje, s skoraj 30-letno tradicijo delovanja na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Zavezani smo k nudenju storitev na navišjem nivoju zdravljenja. Pacientom celostno svetujemo o prednostih, omejitvah in nevarnostih posameznih posegov ter zagotavljamo varno, etično in zaupno zdravljenje. Osebje z mednarodnim znanjem in večletnimi izkušnjami zagotavlja profesionalen in brezkompromisen pristop v nudenih storitvah.

Poleg Dr. Marjana zdravniško ekipo sestavljajo žena Zora, sin Matic, hči Živa, Amadej Lah, Viljem Haris Topčić. Sin Gašper Fabjan je direktor podjetja. Skupaj s podpornim osebjem Estetika Fabjan zaposluje 30 ljudi, od tega tretjino zdravnikov specialistov, tretjino medicinskega kadra in tretjino administracije. Podjetje je ambulantno storitev kasneje širilo še na druge lokacije po Sloveniji in tujini. Danes so prisotni že na sedmih lokacijah v Sloveniji in v več kot petih evropskih državah.

Večino pacientov v kliniki so ženske, povečuje pa se tudi odstotek posegov na moških pacientih. Najbolj priljubljene operacije so pri ženskah povečanje dojk, pri moških operacija nosu. Po številu operativnih posegov povečanje prsi smo na četrtem mestu v Evropi, kar še dodatno potrjuje strokovnost in kakovost storitev klinike.

Estetika Fabjan Šenčurklinika Fabjan

Lokacije klinik Estetike Fabjan

Kakšne so prednosti Estetike Fabjan?

Vprašajte nas ali se prijavite na posvet s kirurgom specialistom

Vpišite podatke. Poklicali vas bomo in se dogovorili za neobvezujoč posvet.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form