MARJAN FABJAN

Specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
Dr. Marjan je ustanovitelj Estetike Fabjan. Leta 1992 je odprl prvo ambulanto za estetsko kirurgijo v Kranju. Svoje delo je pred odprtjem svoje klinike kot splošni kirurg opravljal v Splošni bolnišnici Jesenice in se že usmerjal v plastično kirurgijo.
V svoji kliniki je kot mentor svoje mednarodno znanje in izkušnje prenašal na mlajše kirurge ter vzpostavil vrhunsko in profesionalno zdravniško ekipo. Po njegovih besedah je namen lepotnih posegov pomagati ljudem, ki niso zadovoljni s svojo samopodobo in se težko sprejemajo takšne, kot so, saj jim nesprejemanje določenega dela telesa jemlje toliko življenjske energije, da težko živijo. Prepričan je, da mora imeti kirurg tudi psihološko znanje, saj mora znati preceniti, komu bo z operacijo resnično pomagal. In če jim s tem povrnejo življenjsko energijo, so opravili svoje poslanstvo.

Zora Fabjan

Specialist anesteziolog
Zora Fabjan dr. med. je specialistka anesteziologije in je Estetiko Fabjan ustanovila skupaj z možem Marjanom Fabjanom. Svojo poslovno pot je začela v Splošni bolnišnici Jesenice, kjer je opravila specializacijo, nato pa nadaljevala svoje delo na privatni kliniki.
Delo anesteziologa je izredno zahtevno in stresno. Ni zgolj priprava bolnikov na operacijo, pač pa tudi zagotavljanje anestezije med operacijo in skrb za bolnike neposredno po operaciji. Gre za zagotavljanje nemotenega delovanja vseh organskih sistemov med operativnim posegom. Stroka zahteva nenehno in kontinuirano mednarodno izobraževanje. Njeno delo zahteva, da o pacientih razmišljaš nenehno, saj nase prevzameš zaupanje pacienta. Po njenih besedah gre za zelo oseben stik in pretok energije med zdravnikom in pacientom, ki vpliva tudi na uspeh operacije in pooperativno zdravljenje.

Amadej Lah

Specialist travmatologije Specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
Amadej Lah je specialist travmatologije in specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije z mednarodno zaključenim izpitom. Po prvi specializaciji je delo opravljal v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2009 (občasno že od 2002) pa v Estetiki Fabjan.
Ukvarja se s posegi estetske kirurgije, kirurgije roke, ambulantnimi estetski posegi, laserski posegi. Z evropskim izpitom estetske kirurgije je pridobil naziv ‘A Fellow of EBOPRAS (European Board of Plastic, Reconstructive and Aestetic Surgery)’. Je član Slovenskega društva plastičnih kirurgov (SZPREK). Plastična in estetska kirurgija je zelo raznoliko področje kirurgije. Vključuje posege funkcionalnega značaja (predvsem kirurgijo roke) kot tudi estetske posege na vseh delih telesa.
Delo je zato zahtevno in prinaša vedno nove izzive. Veliko mi pomeni zadovoljstvo pacienta po uspešno opravljenem operativnem posegu, zato se pacientu natančno posvetim ne samo med posegom, ampak tudi pred in po njem. 

Matic Fabjan

Specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
Matic Fabjan je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Je eden od ustanoviteljev klinike Fabjan. Ukvarja se s posegi estetske kirurgije, ambulantnimi estetskimi posegi in laserski posegi.
Je aktivni član Mednarodnega društva estetske in plastične kirurgije (ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Govori slovenski, angleški, nemški, hrvaški in italijanski jezik. Delo rad opravljam in mi predstavlja motivacijo, predvsem ko se uspešnost posega odrazi v zadovoljstvu pacientov.

Živa Fabjan

Specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
- Specialist na tujih trgih
Živa Fabjan je po zaključku študija na medicinski fakulteti opravila specializacijo plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Na kliniki je zaposlena od leta 2009 in opravlja predvsem delo kirurginje specialistične usmeritve v klinikah Fabjan v tujini.
"Privilegij je ohranjati in nadaljevati družinsko tradicijo estetske kirurgije, dodatno pa tudi osebno veselje in zadovoljstvo, ki mi ga poklic nudi."

VILJEM TOPČIČ

Specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
Viljem Topčič je medicino doštudiral leta 2005 v Ljubljani. S pravo mero humorja in srčnosti paciente prepriča, da se z veseljem vračajo v njegovo ambulanto.

Smatrajoč, da je kontinuirano izobraževanje temelj visoko kakovostnih storitev, se redno udeležuje kongresov in aktivno sodeluje s kolegi iz cele države in sveta, uporabljajoč pridobljena znanja in tehnologije znotraj ambulante. Z namenom približati estetske korekcije in jih narediti dostopne vsakemu zainteresiranemu posamezniku, kot tudi podreti mnoge zablode in tabu teme, uspešno objavlja svoje rezultate na družbenih omrežjih in v člankih.

"Uspešen estetski poseg temelji na naravnem izgledu, s pomočjo najsodobnejših tehnologij le tega prilagodi vsakemu posameznemu pacientu."

Gašper Fabjan

Direktor
Gašper Fabjan je sin ustanoviteljev podjetja. Je manager, strateg, finančnik in odličen poznavalec trendov v estetski industriji. Z zaupanjem v cilje in jasno vizijo je znamko Estetika Fabjan dvignil na visok nivo prepoznavnosti, saj so njihove storitve dostopne na več lokacijah po Sloveniji in v tujini. Stremi k nenehnemu razvoju, tako podjetja kot osebja, za katero je nujno konstantno pridobivanje mednarodnega znanja.
Prepričan je, da le s strateškim pristopom, trdim delom, odločnostjo, potrpežljivostjo in spoštovanjem lahko stremiš k uspehom. Izziv mu predstavlja jasno zastavljen cilj: postati najboljša estetska kirugija v Evropi.

Valerija Fabjan

Valerija Fabjan je vodja lepotne kozmetike in univerzitetna diplomantka organizacijskih ved. V Estetiki Fabjan že od leta 2007 opravlja laserske terapije, lepotno kozmetiko obraza in telesa ter oblikovanje obrvi po metodi Philbrow®.
Želim pomagati ljudem, da izpolnijo osnovno lepotno zapoved – to je ravnotežje med lepoto in zadovoljstvom.